Love this showergel met 0% zeep en 0% kleurstoffen

Sommig beautyproducten zijn zo fijn. Die wil je het liefst de rest van je leven adopteren. Dat gevoel hebben we vooral bij de vernieuwde adipure shower gel van adidas. Wat een hemelse showergel is dit. Eentje die onze huid reinigt en respecteert. Zoals het hoort.

Complete adipure ´workout´

Gedreven door hun passie voor maximale prestaties, heeft adidas de exclusieve adipure® sportkleding ontwikkeld dat zich aan de natuurlijke bewegingen van je lichaam aanpast. Deze vederlichte kleding biedt een buitengewoon comfort en minimale weerstand, wat je de bewegingsvrijheid geeft om optimaal te presteren.

Geïnspireerd door de adipure® focus op de vederlichte, comfortabele kleding en de vrijheid van beweging lanceerde adidas in 2016 de nieuwe adipure deodorant. Met 0% aluminiumzouten biedt deze een 24-uur durende bescherming terwijl het de huid respecteert.

Nu in 2017 maakt de nieuwe adipure shower gel de adipure lichaamsverzorigingsroutine compleet, door deze van top tot teen zacht en gehydrateerd te laten aanvoelen. Was, spray en draag adipure voor het respect en de comfort van je huid. Formule met 0% zeep, 0% kleurstoffen en het hydraterende Cotton Tech Complex Als het om verzorgen van de huid gaat, is minder meer.

Uit respect voor je huid heeft de adipure shower gel een huidvriendelijke formule, met 0% zeep en 0% kleurstoffen. Het is niet alleen belangrijk te weten wat er niet in de samenstelling zit, maar het is ook goed te weten wat er wel in zit. adipure shower gel is samengesteld met een hydratererend Cotton Tech Complex, dat hydraterende glycerine werkstoffen combineert met een katoenextract voor een comfortabel aanvoelende huid. Bovendien is 95% van de werkstoffen van natuurlijke oorsprong. Zeep je in met het zachte schuim voor een milde en verfrissende ervaring. De huid is direct gehydrateerd en voelt beschermd, soepel en gekalmeerd aan voor een totaal zuiver gevoel.

Energieke geuren

adipure shower gel bevat dezelfde stimulerende geuren voor de man en voor de vrouw als de adipure deodorants. Dus passen de producten, voor een totaal huidverzorgingsplan, perfect bij elkaar. Voor een frisse belevenis, die de hele dag aanhoudt, heeft de shower gel voor de man een koele en luchtige geur dankzij de topnoten van pittige citrus en jasmijn op een basis van een aromatische, houtachtige structuur. Deze wordt gecompleteerd door de lichte, luchtige geur voor de vrouw, die opent met een krachtige melange van sprankelend bergamot en fris viooltjesblad wat samensmelt in bloemige en poederachtige noten voor een zachte vrouwelijkheid.

Fris design

Net als de deodorant is het slanke design van de shower gel puur en modern, wat een gevoel van zuiverheid en frisheid creëert. De transparante, ergonomische gevormde flacon voor hem heeft een zwarte, zilverkleurige kleurcode, die zowel opvallend als mannelijk is. Het grote cijfer 3 op de flacon staat voor het 3-in-1 karakter van de mannelijke shower gel die perfect lichaam, haar en gezicht reinigt. De flacon met zachte rondingen voor de vrouw heeft een witte dop en paarse letters die stijlvol het huid respecterende aspect tot uitdrukking brengen. Beide flacons bevatten het dynamische, spiraalachtig ‘net’ motief dat staat voor de hydraterende kracht van het Cotton Tech Complex.

De adipure shower gels zijn verkrijgbaar in twee variaties: adipure anti-perspirant shower gel voor mannen 250 ml – Є 2,99* adipure anti-perspirant shower gel voor vrouwen 250 ml – Є 2,99*

*adviesverkoopprijs

Lees ook:Fijn van Adidas: een deo die je huid respecteert
Lees ook:Van deze douchegels wordt je blij
Lees ook:Geurcapsules in showergel beloven je urenlange frisheid
Lees ook:De geur van Zinédine Zidane
Lees ook:Haal het ‘citizenM hotel’ in huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>