Geurcapsules in showergel beloven je urenlange frisheid

Alles van adidas body care is heerlijk verfrissend voor je lichaam. Het merk heeft nu iets supercools op het gebied van frisheid: de nieuwe climacool shower gel met door beweging geactiveerde frisse capsules die de hele dag een verfrissende geur verspreiden.De climacool shower gel  belooft je na het douchen uren later nog steeds een voortdurend gevoel van frisheid, dat komt door de exclusieve geurcapsules die na het douchen op de droge huid achterblijven. In de loop van de dag worden deze capsules geactiveerd door contact of wrijving – zoals een lichte aanraking of het oprollen van een mouw – waardoor ze ‘kapot’ gaan en de stimulerende geur uit hun binnenste vrijkomt.

Complete climacool routine

Je weet nooit hoe je dag eruit gaat zien. Daarom heeft adidas zich gespecialiseerd in dat wat wij, de ‘moderne atleten’, nodig hebben om ons langer energiek te voelen. De beroemde adidas’ ventilated climacool® sportswear voert vocht en warmte af zodat je fris, koel en droog blijft, zelfs tijdens fysieke inspanning. Deze slimme technologie vormde de inspiratiebron voor de creatie van climacool anti-perspirant, een deodorant met door beweging geactiveerde frisse capsules voor 48 uur droge bescherming – hoe meer je je inspant, hoe beter het werkt en hoe koeler je je voelt. Een jaar na de lancering, biedt adidas je met de nieuwe introductie van de shower gel een compleet climacool routine om je de hele dag lang fris te houden.

Reinigt, verfrist & verzorgt

De climacool shower gel heeft een krachtig reinigende 3-in-1 formule die je lichaam verfrist, je gezicht verzorgt en je haar reinigt. De dermatologisch geteste formules voor beide shower gels, is gecreëerd om de natuurlijke pH-balans van je huid te behouden. Het gemakkelijk af te spoelen schuim laat een zachte huid achter. De geur van beide shower gels hebben hetzelfde geurprofiel als de climacool anti-perspirant, dus kunnen ze samen perfect gebruikt worden voor een totale body care en een maximale frisse belevenis. De geur van de shower gel voor de man heeft door de combinatie van citroen, munt en lavendel een lang aanhoudend koel en fris signatuur. De hierop afgestemde geur van de shower gel voor vrouwen is een pittige mix van sappige citrusnoten en heldere bloemenakkoorden, die een blijvend fris gevoel geven.

De adidas climacool shower gel is vanaf half februari 2016 verkrijgbaar.

De lijn:

climacool shower gel man 250 ml € 2,99*

climacool shower gel vrouw 250 ml € 2,99*

*adviesverkoopprijs

Lees ook:Hoe meer je beweegt, hoe frisser je ruikt
Lees ook:Love this showergel met 0% zeep en 0% kleurstoffen
Lees ook:Van deze douchegels wordt je blij
Lees ook:Douchen met de geur van pioenrozen
Lees ook:Ideaal voor op vakantie Adidas 3-in-1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>