Van top tot teen in shape!

Het is nog wel even wachten tot eind maart voordat je kunt toeslaan, maar het kan geen kwaad om nu al te bedenken hoe je er straks op je best bij gaat paraderen in je bikini!

Wie elke dag een paar minuten met een hoepel om de heupen swingt, brengt het lichaam weer in vorm en versterkt de spieren. Dagelijks touwtje springen geeft je bloedcirculatie een flinke boost. Wat meer beweging combineren met de Almond producten van L’Occitane, en je bent weer helemaal summer proof!

 

  • · Almond Shaping Delight 200 ml – 39 euro  (nieuwe formule)

L’Occitane lanceert een nieuwe formule die een nog beter resultaat geeft. Na het grote succes in 2012, heeft L’Occitane de Almond Shaping Delight crème nu verrijkt met een nieuw gepatenteerd complex van amandel en rozenknoppen. Deze frisse gel, die de huid snel opneemt, zit vol krachtige, natuurlijke actieve bestanddelen. De formule is speciaal ontwikkeld om het figuur merkbaar te verslanken, zodat je deze zomer met een super shape voor de dag kan komen.

 

  • ·  Almond Beautiful Shape 200 ml – 35 euro

 De utlra frisse gel van de Beautilful Shape helpt zichtbaar de opkomst van cellulitis te verminderen en de dijen en billen af te slanken, door de huid gladder en steviger te maken. Deze formule is geconcentreerd met krachtige natuurlijke ingrediënten voor het efficiënt bestrijden van cellulitis. De klimplant van Peru, het extract van quinoa en de essentiële olie van wortel helpen de verschijning van nieuwe vetcellen te vertragen, terwijl de amandelknoppen, rijk aan drainerende flavonoïden, en de natuurlijke cafeïne de verwijdering van nieuwe vetcellen versnelt.

 

  • · Bestseller Almond Milk Concentrate – 200ml – 26 euro

Deze overheerlijke, fluweelzachte crème is verrijkt met amandelolie en amandelmelk, en voedt en verzacht de huid. De crème bevat een complex van amandelproteïnen (vergelijkbaar met collageen) en een siliciumderivaat, die de verzakking van de huid doeltreffend bestrijdt. Hierdoor wordt de huid steviger en zal ze opnieuw soepel en zacht aanvoelen. Het resultaat van de versteviging is klinish bewezen.

  • · Almond Shower Scrub – 200ml – 13,50 eur0

Een fijne en toch krachtige scrub om het lichaam in topvorm te brengen! Deze zijdezachte schuimende gel is verrijkt met amandelolie en amandelschillen. Hij exfolieert en reinigt de huid heel zacht, zodat ze perfect voorbereid is op de verstevigende en vormgevende producten.

  • · Almond Smooth Hands -30 ml – 7 euro

Een lichte en verfrissende handcrème met verzachtende amandelmelk en amandelproteïnen. Om de handen te hydrateren zodat ze er in een oogwenk weer prachtig uitzien.

  • ·         NIEUW! Almond Foot Care – 50ml – 9 euro

Deze crème is verrijkt met verzachtende amandelolie en amandelmelk, en bevat ook nog voedzame galamboter en essentiële muntolie die een verfrissende en zuiverende werking hebben. Ideaal voor droge en beschadigde voeten die zo weer ongelooflijk licht aanvoelen. Pluspunt: het eindresultaat is poederachtig, zodat je onmiddellijk na gebruik je sandaaltjes weer kan aantrekken!

 

De nieuwe producten:  Almond Shaping Delight  en Almond Foot Care  zijn vanaf eind maart 2013 verkrijgbaar in de L’Occitane shops. De overige Almond producten behoren tot de vaste L’Occitane collectie.

Verkoopinformatie: www.loccitane.nl

Lees ook:Amandel voor een mooi én slank lichaam
Lees ook:Vol haar, dat kun jij ook hebben
Lees ook:’21% minder rimpels na 3 maanden’
Lees ook:L’Occitane opent winkel in Amstelveen
Lees ook:Iris Angelica belooft je een prachtige huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>