Vol haar, dat kun jij ook hebben

Masque ReparateurEen volle bos haar staat sjeik en verzorgd. Je kunt de natuur een handje helpen. L’Occitane introduceert een nieuw herstellend complex met 5 etherische oliën. Speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en broos haar. De nieuwe herstellende haarverzorging van L’OCCITANE helpt om de haarvezel te herstellen en vervolgens te verstevigen en beschermen.

Octrooi tegen afbrekend haar

In 2013 dienen de Laboratoires L’OCCITANE een nieuw octrooi in “tegen afbrekend haar”. Een herstellende formule op basis van engelwortel combineert 5 etherische oliën in precies de juiste dosis. De herstellende, van planten afgeleide aminozuurverbinding is aangetoond doeltreffend voor het stimuleren van de genen die het haar soepel maken en zijn algehele structuur en breukvastheid verbeteren.

De 5 etherische oliën zijn:

1. PELARGONIUM GRAVEOLENS – Geranium 2. LAVANDULA ANGUSTIFOLIA – Lavendel 3. CANANGA ODORATA – Ylang-ylang 4. CITRUS AURANTIUM DULCIS – Zoete sinaasappel 5. ANGELICA ARCHANGELICA – Engelwortel

Het nieuwe, herstellende complex maakt het haar soepel, licht en herstelt het tot in de punten. Het wordt weer sterk en biedt blijvend weerstand. Uit tests bleek dat na gebruik van de shampoo, conditioner en repairing oil gedurende 4 weken, 83% minder haar afbreekt tijdens het borstelen.

Repairing shampoo 500 ml – € 21,50 / 300 ml – € 16,00

De siliconenvrije formule van de herstellende shampoo reinigt het haar en helpt om de schubben van de meest beschadigde vezels weer glad te strijken.

Repairing conditioner 500 ml – € 25,50 / 300 ml – € 16,00

De romige textuur van de herstellende conditioner helpt om breuken te dichten. De formule, verrijkt met zoete-amandelolie, legt voorzichtig een film rond de haarvezel. Het haar wordt soepel gemaakt en onmiddellijk ontward.

Repairing masker 200 ml – € 24,00

Een krachtig concentraat voor dagelijks gebruik helpt de haarvezel herstellen. De rijke textuur van het herstellend masker, verrijkt met zoete-amandelolie en galamboter, draagt bij tot de regeneratie van de haarvezel.

NEW Repairing olie 100 ml – € 20,00

De herstellende olie, een geavanceerde formule, koestert broos haar. Het concentraat combineert 5 etherische oliën met zoete- amandelolie om de haarvezel te herstellen en te beschermen. Enkele druppels volstaan om het haar makkelijk in model te brengen en weer stralend mooi te maken.

L’Occitane Haircare

Al meer dan 30 jaar combineert L’Occitane etherische oliën met de principes van de aromacologie voor zijn haarverzorgingslijnen. 5 etherische oliën, gewonnen uit het herbarium, ondersteunen elkaar om het haar te verzorgen.L’Occitane heeft naast de herstellende product lijn ook haarverzorging die zich richt op volume en op kleur.

De producten zijn vanaf september 2013 verkrijgbaar in de L’Occitane stores.

 

Verkoopinformatie: www.loccitane.nl

Lees ook:Aussie will be your new best mate.
Lees ook:Waar wassen de celebs hun haren mee?
Lees ook:Glanzend haar
Lees ook:Hallo stralende lokken!
Lees ook:Shampoo van een blok

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>