Glanzend haar

In maart van dit jaar zijn de shampoos en conditioners van Total Results op de Stylist Choice Awards 2012 in de Verenigde Staten door meer dan een half miljoen professionals uit de schoonheidsbranche verkozen tot favoriete nieuwe producten. De Stylist Choice Awards is een jaarlijks terugkerend evenement, dat wordt georganiseerd door behindthechair.com, de grootste online community in de professionele schoonheidsbranche. Om dit succes voort te zetten lanceert Matrix in mei de nieuwste aanwinst binnen Total Results: Repair; exclusief verkrijgbaar bij de Matrix kapper.

Totaal herstel met Total Results Repair

Dagelijks stellen we ons haar, al dan niet bewust, bloot aan factoren die het kunnen beschadigen, zoals föhnen, borstelen, touperen, kleuren en het gebruik van steil- of krultang.  Ook de gevolgen van blootstelling aan de zon en luchtvervuiling zijn duidelijk te merken aan het haar: het voelt stug aan, gaat pluizen en breekt sneller af. Goede verzorgingsproducten, die het haar herstellen en beschermen, zijn dus een ‘must’. Total Results Repair bevat vier effectieve producten, die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met breekbaar en beschadigd haar en dagelijks door professionals in de kappersbranche worden gebruikt: shampoo, conditioner, masker en leave-in product. Alle producten bevatten gepatenteerde ingrediënten en sterk geconcentreerde formules voor direct zichtbare resultaten.

Regelmatig gebruik van de producten van Total Results Repair zorgt ervoor dat beschadigd haar van binnenuit diepgaand wordt hersteld, terwijl tegelijkertijd het haar aan de buitenkant weer glad wordt gemaakt zonder het te verzwaren. Daarnaast bevat de Repair lijn een bijzonder Miracle Product: Break Fixtm Leave-in Elixir, een lichtgewicht leave-in behandeling, die snel door het haar wordt opgenomen voor direct herstel.

Professionele producten voor een betaalbare prijs en een perfecte salonlook: hersteld, supersterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Repair Shampoo

De shampoo reinigt beschadigd haar en bouwt het van binnenuit weer op voor sterk en glanzend haar.

300ml & 500ml

Adviesverkoopprijs: €8,90 & €14,00*

Repair Conditioner

Een verzorging die beschadigd haar voedt en versterkt. De conditioner maakt het haar minder poreus door het binnen in de haarvezel te herstellen.

250ml

Adviesverkoopprijs: €9,90*

Repair Strength PakTM Intensive Treatment

Een masker dat diep in de haarvezel doordringt om doelgericht van binnenuit beschadigingen te herstellen en toekomstige beschadiging te voorkomen, voor glad, glanzend en gezond haar.

150ml

Adviesverkoopprijs: €11,90*

Repair Break FixTM Leave-in Elixir

WOW factoren:

  • Lichtgewicht formule wordt direct door het haar opgenomen zonder het te verzwaren.
  • Herstelt beschadiging van binnenuit.
  • Satijnzachte textuur, maar met een krachtig effect.
  • Maakt het haar gemakkelijk doorkambaar.
  • Beschermt het haar tegen föhn, steil- en krultang, zon en luchtvervuiling.

195ml

Adviesverkoopprijs: €11,90*

* De Matrix kapper is vrij zelf de verkoopprijzen te bepalen.

Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”
Lees ook:Weer zacht, glanzend en gezond haar
Lees ook:Omdat je van ‘haar’ houdt
Lees ook:Toe aan een haar-rehab?
Lees ook:Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring

1 Reacties // Reageer

One thought on “Glanzend haar

  1. Yelida

    En dan nog een goede stijltang, zoals de chi tang!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>