Omdat je van ‘haar’ houdt

Haar dat regelmatig wordt gestyled met hitteapparaten vereist een goede verzorging. Carmen, bekend van krulsets, föhns en stijltangen, heeft daarom Softcare in het leven geroepen. Een assortiment haarverzorgingsproducten waaronder shampoos, conditioners en een serum. Carmen Softcare beschermt het haar tegen de hitte van stylingsapparaten en heeft een milde, reinigende en vochtherstellende werking.

De haarverzorgingslijn is nieuw in het assortiment van Carmen. Het sluit goed aan bij de range aan stylingsapparaten, Carmen weet hoe belangrijk mooi haar is.

Natuurlijk gezond en glanzend haar Met de Carmen Softcare lijn wordt een zichtbare verbetering bereikt van de conditie van het haar. Het herstelt de natuurlijke vochtbalans en zorgt voor zachtheid en glans. Het serum beschermt tevens tegen UV straling van de zon.

Thermal Protection Shampoo, flacon 250 ml Carmen Thermal Protection Shampoo is verkrijgbaar in twee varianten, een voor normaal en een voor gekleurd en beschadigd haar. Het is een milde, heerlijk geurende shampoo die de natuurlijke vochtbalans van het haar herstelt. De shampoo beschermt het haar tegen de hitte van je stylingsapparaat. Carmen Softcare maakt haar heerlijk zacht en glanzend.

Thermal Protection Conditioner, tube 200 ml Carmen Thermal Protection Conditioner is een milde, heerlijk geurende conditioner voor alle haartypen en is verkrijgbaar in twee varianten, een voor normaal en een voor gekleurd en beschadigd haar. De conditioner herstelt de natuurlijke vochtbalans van het haar. Het beschermt het haar tevens tegen de hitte van je stylingsapparaat. De conditioner maakt je haar doorkambaar, zacht, glanzend en antistatisch. Door de zorgvuldige samenstelling van de ingrediënten verbetert Carmen Thermal Protection Conditioner de textuur van je haar.

Thermal Shine Serum, flacon 25 ml Carmen Thermal Shine Serum is zeer geschikt om te gebruiken voorafgaand aan het stylen van je haar. Het beschermt het haar tegen de hitte van je stylingsapparaat. Het is geschikt voor alle haartypen en beschermt tevens tegen UV straling van de zon. Het serum zorgt voor veel glans, werkt pluis tegen en zorgt voor antistatisch haar.
Informatie Carmen Softcare is verkrijgbaar bij Kijkshop en MediaMarkt Nederland.

Thermal Protection Shampoo, flacon 250 ml, € 6,99 Thermal Protection Conditioner, tube 200 ml, € 6,99 Thermal Protection Colored Hair Shampoo, flacon 250 ml, € 6,99 Thermal Protection Colored Hair Conditioner, tube 200 ml, € 6,99 Thermal Shine Serum, flacon 25 ml, € 7,99

Lees ook:Carmen denkt met je haren mee
Lees ook:Serum met keratine en arganolie
Lees ook:John Frieda Thermal Protection Hairserum: geen pluishaar meer!
Lees ook:Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring
Lees ook:Let the sun shine!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>