Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring

Je haren vormen een belangrijk onderdeel van je gehele voorkomen. Daarom behandel je ze met uiterste zorg! Keune speelt daar op in en kiest voor puur, duurzaam en eerlijk. Ze introduceert So Pure Color, een nieuwe, ammoniavrije haarkleuring. De range bestaat uit vijfendertig prachtige tinten. De kleuren zijn onderling te mengen en bieden daarmee oneindig veel kleurmogelijkheden.

So Pure Color is een milde en effectieve haarkleuring; 100% ammonia- en parabenenvrij. Het is verrijkt met organische plantextracten als Phytokeratine en Argan olie, voor een intensief, gezond en glanzend resultaat. De organische plantenextracten jasmijn en sandelhout zorgen bovendien voor een ontspannen, aromatische geurbeleving. Ga voor een So Pure Color treatment naar de dichtstbijzijnde Keune Kapsalon. Deze vind je op op www.Keune.nl.

Verzorging met So Pure Color Care

Voor een lange houdbaarheid van je kleurbehandeling, introduceert Keune nu ook de So Pure Color Care range. Deze uitgebalanceerde serie met zonnebloemextract geeft het haar verzorging en een prachtige glans. De serie bestaat uit een shampoo, conditioner en leave in spray.

So Pure Color Care Shampoo

So Pure Color Care Shampoo reinigt gekleurd haar op milde wijze, maakt het haar zacht en herstelt de natuurlijke kleur. Zonnebloemextract en Amylose geven maximale kleurbescherming en verzorging van het haar. Flacon 250 ml – € 17,55.

So Pure Color Care Conditioner

So Pure Color Care Conditioner is een uitspoelbare conditioner voor gekleurd haar.  Zonnebloemextract en Amylose verminderen het vervagen van de haarkleuren en beschermen het haar. Maken het zacht en glanzend en geven extra volume.

Tube 200ml – € 18,15.

So Pure Color Care Leave In

So Pure Color Care Leave In zorgt voor een betere doorkambaarheid, verzorging en bescherming van het haar tegen UV-straling. Verzekert een lange houdbaarheid van de kleur en geeft een stralende glans. Flacon 200 ml – €19,30.

Keune historie

Opgericht in 1922 door Jan Keune, één van de grondleggers van de permanentbehandeling, is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. De zelfstandige structuur als familiebedrijf geeft Keune een unieke positie op de internationale markt.

Lees ook:Beleef langer plezier aan je haarkleur
Lees ook:Kies deze zomer voor een koele blondtint
Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”
Lees ook:Serum met keratine en arganolie
Lees ook:Ook je haar in balans

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring

  1. Esther

    Is het ook 100 procent grijs dekkend?

      /   Reply  / 
  2. Agnes

    Ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>