’21% minder rimpels na 3 maanden’

Creme DivineDe strobloem is een mythische bloem: zelfs na het plukken verwelkt ze niet. Voor de nieuwe generatie verzorgingen van Immortelle Divine, combineren de Laboratoires L’Occitane de strobloem met een uniek complex van 7 actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong. Gestimuleerd door dit complex werkt de Corsicaanse strobloem diep in de cellen in. Resultaat: alle tekenen van veroudering worden netjes gecorrigeerd en de huid wordt substantieel vernieuwd. Het is alsof er een jeugdige impuls van de kern van de huid uitgaat. De huid is vol leven en straalt.

Aangetoond doeltreffend in de kern van de cellen

Met de tijd veroudert de huid onherstelbaar. De cellulaire DNA-structuur wijzigt, de huid regenereert minder snel en tekenen van veroudering worden duidelijker: uitdroging, diepe rimpels, inboeten aan dichtheid en stevigheid, een doffere en ongelijkmatigere teint. De Laboratoires L’Occitane, pioniers van de natuurlijke cosmetica, integreerden in 2009 een cosmetogenomieprogramma om de werkzaamheid van de actieve bestanddelen in de kern van de cellen aan te tonen *. Cosmetogenomie is de wetenschap die genexpressie door toedoen van de stimulerende werking van cosmetische producten analyseert. Om inzicht te verwerven in de onderliggende mechanismen van de huid werkten de Laboratoires L’Occitane met huidexplantaten. Zo worden onmiddellijk relevante resultaten verkregen, rekening houdend met de huid als geheel in al haar diversiteit.

*van de epidermis

Nieuwe Divine Formule

De nieuwe formule van Immortelle Divine beschermt en herstelt het DNA. De bestanddelen hebben een betere werkzaamheid tegen alle tekenen van veroudering. Voor het eerst werd bij L’Occitane een test uitgevoerd op 100 vrouwen. De resultaten waren verbluffend; 95% van de vrouwen zou de crème Divine aan een vriendin aanbevelen.

  • ·         Vermindert rimpels zichtbaar met 21% na 3 maanden
  • ·         Helpt de gelaatscontouren herstellen en herdefiniëren met 27% na 3 maanden
  • ·         Doet pigmentvlekken zichtbaar vervagen bij 85% van de vrouwen na 3 maanden.

Immortelle Divine een goddelijke routine

 

1- LOTION DIVINE 200 ML – 38,00 euro

Een rijke lotion, innemend fris, vrijwaart het evenwicht van de huid en helpt de celhernieuwing versnellen.

 

2 – EXTRAIT DIVINE 30 ML – 85,00 euro

Een serum met een frisse en fluwelige geltextuur met een ultrahoog concentraat van actieve bestanddelen. Herstelt de algemene structuur van het gelaat zichtbaar en ondersteunt de werkzaamheid van Crème Divine.

 

3 – CRÈME DIVINE 50 ML– 80,00 euro

Een crème met een romige textuur die onmiddellijk comfort brengt. Hij werkt diep in de cellen om alle zichtbare tekenen van veroudering te helpen corrigeren. De huid is weer vol leven en straalt.

 

4 – REGARD DIVINE 30 ML– 49,00 euro

Een frisse en romige gelcrème die de oogomtrek glad en stevig maakt en zorgt voor een frisse oogopslag. Bij 72% van de vrouwen zien de ogen er zichtbaar jonger uit (Tevredenheidtest onder 51 vrouwen gedurende 2 maanden).

De nieuwe Divine producten zijn vanaf eind september verkrijgbaar bij L’Occitane en blijven daarna in het vaste assortiment.

 

Verkoopinformatie: www.loccitane.nl

Lees ook:Iris Angelica belooft je een prachtige huid
Lees ook:Globaal Herstellend Masker tegen Veroudering
Lees ook:Amandel voor een mooi én slank lichaam
Lees ook:De schoonheid van de ‘nude skin’
Lees ook:Van top tot teen in shape!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>