HUGO Red…intens lekker voor hem

HUGO Red laat zich het beste omschrijven als een  dynamische geur, die bestaat uit een onverwachte mix van contrasterende ingrediënten die mannen zal inspireren om zich niets van conventies aan te trekken en hun eigen, unieke creativiteit de vrije loop te laten. Wij hebben hem al mogen ruiken en kunnen je vertellen: hij ruikt intens goed. Zo lekker dat je hem als vrouw bijna zelf op zou willen doen, omdat je bij het ruiken van deze geur gelijk denkt aan een heerlijke fijne, intellingente, frisse, sportieve, experimentele en mooie man…

HUGO Red – het gezicht

Voor de lancering van HUGO Just Different in 2011 is Jared Leto gecontracteerd als het gezicht van HUGO Fragrances. Hij is een modern icoon van originaliteit en beroemd om zijn buitengewone creativiteit en zijn unieke talent, waardoor hij perfect past bij HUGO en het concept van HUGO Red. Hij legt het zelf als volgt uit: “Volgens mij gaan creativiteit en het verleggen van grenzen hand in hand; originaliteit komt van mensen die risico’s durven nemen, die de uitdaging met zichzelf willen aangaan”.

Jared Leto, die goed presteert onder druk, ziet het leven als een reis, maar ook als een avontuur. Hij gaat actief op zoek naar nieuwe en innovatieve ervaringen en tijdens dit constante leerproces bereikt hij steeds nieuwe hoogten. “Mensen associëren druk vaak met iets negatiefs, maar voor mij kan het enorm motiverend zijn om de leiding te nemen en erachter te komen wie ik ben. Als je voor een uitdaging komt te staan is het belangrijk jezelf te blijven pushen zodat je ervan leert en kunt groeien. Achteraf ben ik daar altijd blij om”, aldus Jared Leto.

HUGO Red – de geur

“Een innovatieve geur vereist een innovatieve inspiratiebron en HUGO Red is hier een mooi voorbeeld van. We wilden een mannengeur creëren die het idee van grenzen verleggen in zich draagt en om dit te bereiken hebben we een onverwachte overeenkomst ontdekt tussen koud en warm metaal. Het resultaat van onze creatie is een hedendaagse mix van contrasterende ingrediënten, vol spanning tussen koud en warm. De geur geeft je energie en inspiratie; je bent klaar om de uitdaging met jezelf aan te gaan.”

Will Andrews, P&G Fragrance Creation Team

HUGO Red bestaat uit twee contrasterende akkoorden: het ‘Solid Chill’ akkoord en het ‘Liquid Heat’ akkoord, die de verschillende facetten van koud en warm metaal weerspiegelen.

Het ‘Solid Chill’ akkoord bevat grapefruit in de topnoot en rabarber in het hart voor een licht bitter, fris akkoord, gecombineerd met een metallic accent dat de onderliggende kracht van solide metaal stimuleert. Het ‘Liquid Heat’ akkoord bestaat juist uit cederhout en pittige amber, die samenkomen in de dry down en de hitte en vloeibaarheid van vlammend metaal belichamen.

De overgang tussen de twee vormen van metaal illustreert het idee dat intense druk aanpassing vereist: je natuurlijke grenzen verleggen en iets nieuws en unieks creëren.

HUGO Red – de verpakking

Er is waarschijnlijk geen beter bewijs van de pioniersaanpak van HUGO Fragrances dan het verbluffende design van de verpakking van HUGO Red. De flacon, die opnieuw de innoverende reputatie van het merk onderschrijft heeft dezelfde, bekende vorm als de flacons van HUGO Man en HUGO Just Different, maar is dit keer voorzien van een inventieve twist die nieuw is in de geurenwereld. De opvallende, rode flacon is voorzien van hypermoderne thermochrome inkt en reageert op warmte. Wanneer je de flacon oppakt verandert hij van kleur en toont hij de unieke afdruk die de gebruiker heeft achtergelaten. Dat vinden mannen echt cool!!

Het is geen toeval dat voor deze nieuwe geur de kleur rood is gekozen. Rood wordt overal gezien als de meest intense kleur, die staat voor energie, kracht, macht en vastberadenheid – er wordt zelfs beweerd dat rood een stimulerende werking op ons kan hebben, net als de nieuwe geur. De opvallende rode, warmtegevoelige flacon is de perfecte ondergrond voor het HUGO logo, dat op de flacon is gedrukt in dezelfde gitzwarte kleur als de schroefdop en de canvas band – een brutaal contrast, maar tegelijk een perfect harmonieuze kleurencombinatie die HUGO Red uitzonderlijk  aantrekkelijk maakt.

HUGO Red – Line up *

Eau de Toilette  40 ml  €43

Eau de Toilette   75 m  €52

Eau de Toilette   100 ml  €75

After Shave Balm 75 ml  €37

Shower Gel 200 ml  €22

Deodorant Stick 75 ml €22

Deodorant Spray 150 ml  €22

* De uiteindelijke verkoopprijs zal door de retailer bepaald worden.

Lees ook:HUGO just different
Lees ook:Jared Leto is gek op Hugo…
Lees ook:HUGO FRAGRANCES ONTHULT HET GEZICHT VAN NIEUWE HERENGEUR
Lees ook:Vurig & gevaarlijk lekker: Hugo Deep Red
Lees ook:5 heerlijke geuren voor HEM…of misschien ook voor jou

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>