HUGO just different

We hebben er met smart op gewacht, op de opvolger van de originele HUGO Man, een geuricoon die de afgelopen zestienjaar een ongekende bestseller was. HUGO Fashion staat voor avant-gardistische, zelfbewuste stijl – de look and feel is helemaal van deze tijd en de nieuwste geur HUGO Just Different, is al net zo innovatief dankzij een onconventionele, verrassende en frisse geur die je inspireert om anders tegen de dingen aan te kijken, vanuit een ander perspectief.Hugo Just Different, we korten hem even af naar HJD, is bedoeld voor de man die inspiratie put uit alles wat hij op zijn weg tegenkomt. De reis die hij maakt is onvoorspelbaar, de route die hij kiest is grillig. Hij beweegt zich snel, vol energie, spontaan. Hij is zelfverzekerd, creatief en kan met zijn vrienden de nacht flink op zijn kop zetten.

Jared Leto is het nieuwe gezicht van Hugo Just Different en van Hugo Man. Jared beschikt over de onbevangenheid en staat altijd open voor nieuwe ervaringen en ideeën.

“inspiratie kan uit verschillende bronnen afkomstig zijn: van een persoon, een boek, een nacht, een ervaring, een ontmoeting….Ik haal absoluut inspiratie uit al deze dingen”, aldus Jared.

HJD de geur is klassief, fris en mannelijk tegelijk. Ingrediënten in deze geur zijn onder andere : munt, fresia, basilicum, koreander, patchoeli, cashmeran, olibanum en labdanum. Het ruikt erg goed, heerlijk fris en vernieuwend ook. Toen Jared Leto met de geur de set opkwam om de commercial op te nemen, vroeg iedereen: “Wie ruikt er hier zo lekker?”

Line up:

Eau de Toilette 40ml – € 39,-

Eau de Toilette 100ml – € 52,-

Eau de Toilette 150ml – € 69,-

After-Shave-Lotion 100ml € 45,-

After Shave Lotion 150ml € 69,-

Shower Gel 200ml – € 21,-

Deo Stick 75g – € 21,-

Deo Spray 150 ml – € 21,-

Verkrijgbaar vanaf augustus

Lees ook:Jared Leto is gek op Hugo…
Lees ook:HUGO FRAGRANCES ONTHULT HET GEZICHT VAN NIEUWE HERENGEUR
Lees ook:HUGO Red…intens lekker voor hem
Lees ook:Vurig & gevaarlijk lekker: Hugo Deep Red
Lees ook:Perfecte geur voor de energieke man

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>