Wat heeft hij een mooie teint!

Goed nieuws voor mannen die er graag verzorgd bij willen lopen. Australian Gold® introduceert met de G GENTLEMEN™ LINE twee intensief bruinende en hoogwaardig verzorgende formules, die speciaal werden ontwikkeld om de mannenhuid op een verantwoorde wijze te voorzien van een sublieme, gebruinde teint. Met de bijpassende, krachtig hydraterende scheercrèmegel is hij bovendien verzekerd van een ‘well-groomed’ verschijning die hem onweerstaanbaar maakt voor haar!

De producten uit de nieuwe Australian Gold® G GENTLEMEN™ LINE zijn allen ontwikkeld op basis van kokoswater en zijn verrijkt met hoogwaardige antioxidant vitamines. Kokoswater heeft intensief hydraterende eigenschappen. Het toegevoegde CellActive©-complex dat speciaal voor de mannenhuid werd ontwikkeld, zorgt ervoor dat zijn huid vocht optimaal vasthoudt, een verbeterde elasticiteit krijgt en het helpt kleine snijwondjes na het scheren sneller herstellen. Alle formules hebben een exclusief antibacterieel bestanddeel, dat tevens helpt om de bekende ‘after-tan-geur’ te voorkomen.

NIEUW! Australian Gold® G GENTLEMEN™ Shaving Crème Gel™, scheren+verzorgen

Een perfect gladde, vooraf geschoren mannenhuid bruint mooier en bovendien egaler. Stap één in de nieuwe  Australian Gold® G GENTLEMEN™ LINE  is het scheren van de huid met de nieuwe G GENTLEMEN™ Shaving Crème Gel™. Deze “extreme hydratie” scheercrèmegel combineert een verzorgende crème met het gemak en de souplesse van een scheergel. Kokosnootextract verzorgt, versoepelt en verzacht zijn huid en helpt kleine scheerwondjes sneller herstellen. Het CellActive©-complex zorgt ervoor dat  zijn gezichtshuid aangenaam verzorgd en comfortabel aanvoelt. Toegevoegde extracten van appel en Siberische ginseng versterken en verstevigen de mannenhuid, zodat het scheren steeds gemakkelijker gaat. De dagelijks te gebruiken samenstelling heeft een plezierig frisse en masculiene mint-geurbeleving, waardoor het scheren voor hem een zinnenprikkelend verwenmoment wordt om naar uit te kijken!

Bruiningsformules met tattoo-guard, voor mannen die verantwoord willen bruinen!

De Australian Gold® G GENTLEMEN™ LINE bevat tevens twee ‘Tough Skin Bronzers’, oftewel bruiningsformules voor onder de zonnebank, speciaal voor hem. De formules zijn ontwikkeld voor mannen die op een verantwoorde wijze een onweerstaanbaar gebruinde huid wensen, zonder hierbij concessies te doen ten aanzien van een gezonde, soepele en vitale huid! Beide formules bevatten de ColorGuard™ Tattoo Technology. Dit is een unieke technologie van Australian Gold® die tatoeages beschermt tegen vervaging tijdens het bruinen.

NIEUW! Australian Gold® G GENTLEMEN Tough Skin Instant Bronzer

Australian Gold® G GENTLEMEN™ Tough Skin Instant Bronzer is een krachtige bruiningsformule voor onder de zonnebank, voor de wat ruwere mannenhuid. Het toegevoegde Kokosnootextract versoepelt zijn huid zodat deze gemakkelijker en egaal bruint. De natuurlijke, streeploze bronzers waaronder zwarte walnoot-extract en melanine zorgen ervoor dat zijn huid in no time een subliem gebronsde teint krijgt. Deze lotion bevat tevens intensief verzorgende ingrediënten zoals druiven-, macadamianoot- en amandeloliën in combinatie met chlorella, Siberische ginseng, proteïnen, aloë vera-extract en vitamine E.

NIEUW! Australian Gold® G GENTLEMEN Tough Skin Dark Intensifier met tyrosine

Australian Gold®  G GENTLEMEN™ Tough Skin Dark Intensifier heeft dezelfde, intensief bruinende en verzorgende ingrediënten als de Australian Gold®  G GENTLEMEN™ Tough Skin Instant Bronzer. Als extra, donker bruinende werkstof werd aan deze formule bovendien nog het ingrediënt tyrosine toegevoegd, dat een egaal en streeploos zelfbruinend effect heeft op de huid zonder zijn huid uit te drogen.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton B.V.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

www.australiagolddirect.com

Australian Gold® is ook te volgen via Facebook: www.facebook.com/australiangold

 

Verkoopprijzen:

 

  • Australian Gold® G      GENTLEMEN™ Shaving Crème Gel™

 

€ 19,95/Tube 150 ml.

 

  • Australian Gold® G      GENTLEMEN™ Tough Skin Instant Bronzer™

 

€ 42,95/Tube 250 ml. en € 6,25/sample sachet 15 ml.

 

  • Australian Gold® G      GENTLEMEN™ Tough Skin Dark Intensifier™

 

€ 39,95/Tube 250 ml. en € 5,75/sample sachet 15 ml.

 

Lees ook:Zo krijgt hij een gebronsde body
Lees ook:Langdurig mooi bruin
Lees ook:Gouden zomervoorpret
Lees ook:Het beste voor je body: Australian Gold®
Lees ook:Subliem bruin zonder zon en zonder zelfbruingeurtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>