Het beste voor je body: Australian Gold®

Australian Gold Outdoor compilatieAustralian Gold® introduceert haar volledig vernieuwde lijn met zonneproducten voor bruinen in de buitenzon. Hiermee zorg je op een veilige én verantwoorde wijze voor een mooie, intensief gebruinde huid. Met de rijk verzorgende after sun-producten blijf je vervolgens langdurig subliem bruin en verzorg, voed en hydrateer je de huid optimaal!

Australian Gold® is zowel in Amerika als Europa marktleider op het gebied van hoogwaardige zonneproducten. Naast een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming, zijn de vernieuwde Australian Gold® zonneproducten zweet- en waterproof. Alle samenstellingen zijn bovendien verrijkt met intensief verzorgende werkstoffen zoals olijfolie, aloë vera, groene thee-extract, Australische tea tree olie, vitamine E en allantoïne.

Veilig en mooi bruinen dankzij Australian Gold SPF Spray Gels  De Australian Gold® SPF Spray Gels zijn speciaal ontwikkeld voor in de buitenzon. Deze optimaal beschermende, rijk verzorgende en heerlijk tropisch ruikende zonnebrandlotions staan garant voor het verkrijgen van een supersnelle en extra diepe bruining. Naast UVA- en UVB filters bevatten de formules verzorgende werkstoffen zoals aloë vera, zonnebloemolie, vitamine E en Australische tea tree olie. Er is een keuze qua SPF uit de factoren 6, 10, 15 en 30. De zijdezachte en water- en zweetproof textuur is gemakkelijk aan te brengen en wordt direct door de huid opgenomen, zonder een vetspoortje achter te laten.

Mét of zonder caramel bronzers

Er is bij de SPF Spray Gels van Australian Gold® een keuze uit formules mét of zonder bronzers (oftewel extra bruiningsstimulerende werkstoffen). Bij de varianten mét bronzers zorgt de toevoeging van intensief bruiningsstimulerende instant caramel bronzers vrijwel direct voor een subliem gebronsde teint. De handige sprayformule bereikt eenvoudig de meest lastig te bereiken plekjes op het lichaam. De SPF Spray Gel dient naar behoefte meerdere malen per dag op de huid te worden aangebracht, zowel vóór als tijdens het zonnebaden.

Smeren in plaats van sprayen met Australian Gold® SPF Lotions

Voor wie qua zonneproduct liever een lotion in plaats van een spray gel gebruikt, zijn er de SPF Lotions van Australian Gold®. Deze zijn water- en zweetproof, smeren gemakkelijk uit en worden snel door de huid opgenomen. De samenstelling van deze lotions bevat naast breedspectrum UVA- en UVB-filters tevens intensief verzorgende werkstoffen zoals groene thee-extract, aloë vera, zonnebloemolie en vitamine E, alsmede verfrissende tea tree olie. Deze lijn is verkrijgbaar met een SPF 15, 30, 50 speciaal voor kids en 50 Plus.

After sun verkoeling en kalmering met Soothing Aloë™ en Aloë Freeze Gel™

Wanneer de huid door een lange dag aan het strand of op zee onverhoopt oververhit of verbrand is, bieden de formules van Australian Gold® Soothing Aloë™ (zonder sprayformule) en Aloë Freeze Spray Gel™ (met sprayflacon) directe verzachting, kalmering en verkoeling. Beide frisse gels bevatten een hoog gehalte aloë vera. Deze plant staat bekend om haar intensief huidherstellende eigenschappen. Wanneer de formules op de verbrande of geïrriteerde huid worden aangebracht, trekken ze snel in de huid. Dit zorgt direct voor verlichting van de geïrriteerde huid. Beide formules kalmeren bovendien onmiddellijk een rode of verbrande huid. TIP: Door ze in de koelkast te bewaren, wordt de huid extra verkoeld en aangenaam verfrist na het zonnebaden.

Lang én mooi bruin met Australian Gold® Moisture Lock

Australian Gold® Moisture Lock is een rijk verzorgende en intensief hydraterende after sun lotion, met daarin aloë vera, olijfolie, Australische tea tree olie en vitamine E. Dit is een intensieve vochthersteller voor zelfs de meest extreem droge huid, die het vocht als het ware insluit en langdurig vasthoudt in de huid. De hoogwaardige samenstelling kalmeert, voedt en regenereert de geïrriteerde, door de zon verhitte huid. De formule zorgt voor een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid die extra lang én vooral opvallend mooi bruin blijft!

Handige SPF Sticks voor de lippen en extra gevoelige plekjes

Voor de bescherming van de tere huid van de lippen in de zon is er de Australian Gold® Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30. Deze rijk verzorgende lipbalsem heeft een crèmige textuur en een plezierige smaak van sinaasappel met een vleugje frisse munt.  De formule op basis van vitamine E en Aloë Vera beschermt de tere huid van de lippen tegen UVA- en UVB- straling dankzij een SPF 30 zonnefilter op basis van o.a. Oxybenzone en laat de lippen fluweelzacht, soepel en glad aanvoelen. De Australian Gold® Face Guard™ Sunscreen Stick heeft een SPF 50 en is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van zongevoelige plekjes zoals de neusbrug en de randjes van de oren.

Bescherming van tattoos met Australian Gold® Tattoo Stick SPF 60™

Speciaal voor de bescherming tegen kleurvervaging van tatoeages is er de Australian Gold® SPF 60 Tattoo Stick™. Deze gespecialiseerde sunblocker zorgt voor de meest optimale bescherming van de huid in de zon en zorgt ervoor dat tatoeages hun kleurpracht en kleurkracht behouden. Deze sunblocker is echter ook perfect geschikt voor een optimale bescherming tegen verbranding in de zon van andere gevoelige huiddelen zoals de randjes van de oren en de neusbrug. De rijk verzorgende formule hydrateert en verzacht de huid en vormt een effectieve ‘faceguard’ voor de huid in de zon!

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België alsmede bij diverse drogisterijen en parfumerieën.

Voor meer informatie is er de website: www.australiangolddirect.com

 

Verkoopprijzen:

 

  • Australian      Gold® SPF Spray Gels                          vanaf € 15,95/237 ml.
  • Australian      Gold® SPF Spray Gels met Bronzer                   vanaf €      16,95/237 ml.
  • Australian Gold® SPF Lotions                                           vanaf      € 15,95/237 ml.
  • Australian Gold® Soothing Aloë™                         € 14,95/237 ml.
  • Australian Gold® Aloë Freeze Spray Gel™                         € 16,95/237 ml.
  • Australian Gold® Moisture Lock                                        €      15,95/237 ml.
  • Australian      Gold® Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30      € 3,95/4,2 g.
  • Australian Gold® Face Guard™ Sunscreen Stick                 € 9,45/14 g.
  • Australian Gold® SPF 60 Tattoo Stick™                            € 13,95/14 g.

Lees ook:Australian Gold Tattoo Stick SPF 60™
Lees ook:‘Winter sunguards’
Lees ook:Superkado voor je getatoeërde vriend(in)
Lees ook:Perfect summerbeauty duo van Australian Gold®
Lees ook:Australian Gold® Outdoor zonneproducten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>