Gouden zomervoorpret

Nu we richting lente en zomer gaan, kan het geen kwaad om ons alvast te verdiepen in het aanschaffen van zonnebeschermingsproducten. Zelf ben ik gek op de beautyroducten van Australian Gold®. Nieuw van Australian Gold® zijn dit jaar de Continuous Sprays, deze zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenzon. De transparante sprays, verkrijgbaar in SPF15 tot en met SPF50,  zijn gemakkelijk in gebruik, hygiënisch en ze beloven een mooie en diepe bruining.

In het assortiment sprays zit er nu ook een die direct verkoeling geeft en een met instant bronzer, na gebruik krijg je dus gelijk een prachtige bruine tint. Voor actieve buitensporters is er de Continous Spray Extreme Sport SPF50 Plus, ideaal voor degenen die langdurig en intensief in de buitenlucht aan de zon worden blootgesteld. Deze is ook handig voor jonge kinderen!

Verkoopprijzen vanaf € 19,95

Lees ook:Langdurig mooi bruin
Lees ook:Terrasjesmake-up!
Lees ook:Yes, you tan!
Lees ook:Zo krijgt hij een gebronsde body
Lees ook:Subliem bruin zonder zon en zonder zelfbruingeurtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>