Glamourous onder de kerstboom

Carmen

Wil je shinen tijdens de feestdagen? Met de Salon Professional Carmenset lukt elk feestelijk kapsel. Tip van Carmen: probeer in de weken voorafgaand aan de feestdagen een aantal verschillende kapsels uit. Samen met je vriendinnen. Zo kom je alvast in de stemming. Deze good old Carmenset is voorzien van de nieuwste technologieën zoals Ionen en Tourmaline. Hierdoor pluist je haar een stuk minder, glanst het prachtig en blijft de krul langer behouden. It’s a Wonderful Christmas Time!

De rollers hebben verschillende afmetingen. De grote rollers gaan rondom je gezicht, de middelgrote bovenop en de kleinste rollers onder en achterop je hoofd. Je kunt zowel de krulspelden als de vlinderklemmen gebruiken. Deze hebben dezelfde kleur als de rollers, voor een optimaal gebruikersgemak. Door de FAST heat functie zijn de rollers extra snel klaar (binnen enkele minuten) voor gebruik.

Tip nummer twee: Laat alle rollers helemaal afkoelen voordat je ze uit je haar verwijderd en fixeer met haarlak voor een langdurig resultaat. De Carmenset is ook geschikt voor half lang tot lang haar. Een fijne kerst!

Informatie

Carmenset Salon Professional C5020, advieswinkelprijs € 59,99. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl.

krul

 

Lees ook:De carmenset heeft Sarah gezien!
Lees ook:Creëer celebritykrullen
Lees ook:Superleuke krullen in 40 seconden
Lees ook:Win een weekend shoppen in Milaan
Lees ook:Weelderige krullen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>