Doei grijze haren!

tinta

Grijs wordend haar is mooi, maar niet iedereen houdt ervan, want het haar wordt stugger, verliest kleur en glans. Tinta Color Ultimate Cover van Keune biedt de laatste technologie voor het dekken van 50% of meer grijze haren. Bovendien helpt de ceramide-rijke formule hardnekkig grijs haar te verzachten. Het uitgebreide assortiment bestaat uit prachtige tinten waarmee het haar weer een jeugdige uitstraling krijgt.

De extra kleurpigmenten in Tina Color Ultimate Cover dringen diep in het haar om ervoor te zorgen dat er een intensiever kleurresultaat en grijsdekking ontstaat. Zijde proteïne herstellen het beschadigde haar en solamer beschermt het haar tegen UV-schade en kleurvervaging.

Kimm Koffijberg, Global Color Director Keune zegt hierover “Tinta Color Ultimate Cover zorgt ervoor dat ik een belangrijke doelgroep in mijn salon prachtige nieuwe, warme schades kan aanbieden, met de perfecte grijsdekking. Dit sluit goed aan op de wensen van deze specifieke doelgroep, die houdt van mooi, gezond, glanzend en natuurlijk haar.”

Tinta Color Ultimate Cover is vanaf nu beschikbaar in de Keune salons.

 

Lees ook:Keune & Kimm
Lees ook:Kies deze zomer voor een koele blondtint
Lees ook:Beleef langer plezier aan je haarkleur
Lees ook:Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring
Lees ook:Keune heeft nu ook een droogshampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>