Keune heeft nu ook een droogshampoo

KeuneKeune introduceert Design Dry Shampoo. Dit aerosol product is zowel te gebruiken als droogshampoo en als stylingproduct voor extra volume en textuur. De lichtgewicht formule geeft een mat resultaat en verfrist het haar zonder te wassen.

Design Dry Shampoo absorbeert oliën die het haar futloos en zwaar maken. Het haar is zichtbaar schoner en voller en krijgt extra volume en textuur waardoor het goed te stylen en restylen is. Het bamboe-extract in deze droogshampoo verzorgt en versterkt het haar.

Tip van Ilham Mestour

Ilham Mestour, Global Creative Artistic Director van Keune heeft nog een goede tip. ‘Alle haarstylisten kennen de voordelen van een droogshampoo voor vrouwen die een snelle volumeboost voor hun haar willen. Ook wanneer hun modellen een shoot hebben waar geen wasmogelijkheden zijn, is het een ideaal product.

Design Dry Shampoo is handig in gebruik. Leg een handdoek over je schouders en borstel je haar. Schud de Dry Shampoo voor gebruik en spray het op een afstand van 20 cm royaal op de haaraanzet. Wacht even, kam het product door je haar en het voelt weer heerlijk vol en fris!’

Informatie

Keune Design shampoo, 200 ml: € 14,45. Exclusief verkrijgbaar bij de Keune kapsalon, zie Keune.nl. Social media Keune: Facebook/Keune, Twitter/Keune, Keune/Pinterest.

Lees ook:Pump up your hair volume met Blend Powder
Lees ook:Be a model!
Lees ook:Get that look!
Lees ook:Doei doffe lokken, hoi heerlijk glanzend haar
Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>