Hier kreeg Gerard Ekdom nieuw haar

gMooi haar is een must. Zowel voor jou als voor hem. Gerard Ekdom heeft onlangs een haartransplantatie ondergaan. Hiervoor was hij een dagje onder de pannen bij  kliniek Hairplus medical care in Barendrecht.

Hij heeft gebruik gemaakt van de FUE haartransplantatie. Bij deze methode wordt het haar kort geschoren, om de behandeling optimaal te kunnen uitvoeren. In deze dagbehandeling zijn maar liefst 2.550 grafts getransplanteerd. Dit komt overeen met ongeveer 5.600 haren. De behandeling duurde ruim 10 uur en vond plaats in een haartransplantatiekliniek in Barendrecht.

De haartransplantatie van Gerard Ekdom is uitgevoerd door haartransplantatie kliniek Hairplus medical care in Barendrecht. Deze haarkliniek behandelt veel bekende Nederlanders. Onder andere Andy van der Meijde maakte onlangs bekend dat hij hier ook binnenkort een haartransplantatie zal ondergaan bij deze kliniek. Tijdens een haartransplantatie worden haren getransplanteerd van de achterkant van het hoofd naar  kale of kalende plekken op de bovenkant van het hoofd.

De kliniek is zeer te spreken over de behandeling bij Gerard Ekdom en verwacht dan ook een erg mooi resultaat. Over 8 tot 12 maanden zal het haartransplantatie resultaat van Gerard volledig zichtbaar zijn.

Meer informatie over onze kliniek en welke  bekende Nederlanders  wij dit jaar behandeld hebben, tref je op  www.hairplusmc.nl .

Wie hebben er nog meer een haartransplantatie hier ondergaan? 

December 2013 is Marc-Marie Huijbregts behandeld bij Hairplus medical care.
Kijk dan hier

Februari 2014 is de bekende Nederlandse acteur Hugo Metsers behandeld bij Hairplus medical care.
Kijk dan hier

Juni 2014 heeft een bekend internationaal model een baardtransplantatie bij Hairplus medical care ondergaan. Hiervan is een uitgebreide video ontwikkeld.
Kijk dan hier

Augustus 2014 heeft radio dj Gerard Ekdom een haartransplantatie ondergaan bij Hairplus medical care. 
Kijk dan hier

September 2014 zal wereldberoemde voetballer Andy van der Meijde een haartransplantatie ondergaan bij Hairplus medical care.
Kijk dan hier

Oktober 2014 zal de directeur van de Talent Company Frank Wisse een haartransplantatie ondergaan bij Hairplus medical care. Hij is manager van een groot aantal BN’ers.

Lees ook:Andy van der Meijde gaat voor ‘n volle haardos
Lees ook:Haartransplantaties worden steeds populairder én toegankelijker
Lees ook:Haartransplantatie populair onder BNers
Lees ook:Haartransplantatie.nl in EenVandaag
Lees ook:Contour Kliniek in Bussum, altijd een warm welkom

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>