Haartransplantatie populair onder BNers

BN'ers massaal onder het mesSteeds vaker wordt het door de media uitgebreid uitgemeten dat BNers een cosmetische behandeling hebben ondergaan. We weten dat wereldberoemde mensen als Silvio Berlusconi, Jude Law, Elton John, Sylvester Stallone en Nicolas Cage een cosmetische behandeling hebben ondergaan. Maar hoe zit het precies in Nederland?

Onderzoek van de Kliniekbemiddelaar onder ruim 50 BNers heeft interessante resultaten opgeleverd. Er is onderzoek gedaan naar o.a. voetballers, acteurs en andere bekende personen. De Kliniekbemiddelaar is het eerste bemiddelingsbureau ter wereld dat gespecialiseerd is in cosmetische behandelingen en daarnaast ook voorlichting geeft.

Edwin van Wooning, oprichter van de Kliniekbemiddelaar, laat weten: 

We zien over de afgelopen vijf  jaar een exponentiële groei van het aantal BNers dat een cosmetische behandeling heeft ondergaan. Bij mannen is haartransplantatie vooral erg populair, bij vrouwen gaat het meer om botox en fillers. Daarnaast komen de BNers er steeds vaker open voor uit, het taboe omtrent plastische chirurgie lijkt doorbroken? Uit het onderzoek is voortgekomen dat bijna de helft van de onderzochte mannen een haartransplantatie heeft ondergaan, ruim 60% komt er open voor uit. Van de kalende mannen die nog geen haartransplantatie heeft ondergaan, is een groot gedeelte hier wel in geïnteresseerd. Redenen hiervoor: De behandelmethodes zijn verbeterd, de resultaten zijn vaak erg natuurlijk en het taboe is doorbroken. Er wordt dan ook verwacht dat het aantal BNers dat onder het mes gaat komende jaren verder zal toenemen.

Goede voorlichting is daarom nu essentieel. Mensen zouden een weloverwogen beslissing moeten maken, dit gebeurt nu helaas niet altijd. Het is belangrijk om je goed in te lezen in de materie en de eventuele risico’s. Daarnaast zouden klinieken beter moeten worden vergeleken en ervaringen van anderen moeten beter worden bestudeerd.

O.a. de volgende Nederlandse mannen hebben een haartransplantatie ondergaan en kwamen hier eerlijk voor uit: Marc-Marie Huijbregts, Najib Amhali, Dean Saunders, Gerard Joling, Wesley Sneijder, Jan de Hoop, Frans Bauer, Raymond van Barneveld, Dick Advocaat, Ronald de Boer, Emile Ratelband, Demy de Zeeuw, Peter van der Vorst.

www.kliniekbemiddelaar.nl

 

Lees ook:Hier kreeg Gerard Ekdom nieuw haar
Lees ook:Andy van der Meijde gaat voor ‘n volle haardos
Lees ook:Ooglidcorrectie meest populair
Lees ook:Haartransplantatie.nl in EenVandaag
Lees ook:Plastische chirurgie is vaak geheim…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Haartransplantatie populair onder BNers

  1. Edwin

    Erg interessante resultaten! Het wordt inderdaad steeds normaler om een haartransplantatie te ondergaan, ook als BN’er.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>