Andy van der Meijde gaat voor ‘n volle haardos

DSC06677 foto 1

Andy-van-der-Meide-Haartransplantatie-565x339

Als je haar maar goed zit, dat moet Andy van der Meijde al een tijdje gedacht hebben, want hij heeft zaterdag 4 okotber 2014 bij haartransplantatiekliniek Hairplus medical care in Barendrecht een haartransplantatie ondergaan.

Dat Andy van der Meijde vroeger al met zijn haaruitval zat, weet bijna niemand. Hij spreekt er echter nu heel open over en dankzij de openheid van BN’ers zoals Andy is het taboe omtrent deze cosmetische ingreep de laatste jaren doorbroken.

Er zijn ruim 2.000 grafts, ook wel haarzakjes genoemd, getransplanteerd. Dit komt overeen met ongeveer 4.500 haren. De behandeling heeft  in totaal zo’n 9 uur geduurd. Zijn donorharen, de achterkant- en zijkanten van het hoofd, waren van goede kwaliteit. Er wordt dan ook een mooi resultaat verwacht.

Iedereen kent hem nu met een kaal hoofd. Dankzij deze haartransplantatie kan hij in de zomer van 2015 weer met een volle bos haar door het leven.

Bron: http://hairplusmc.nl/

Lees ook:Hier kreeg Gerard Ekdom nieuw haar
Lees ook:Andy van der Meijde draagt roze nagellak
Lees ook:Is haartransplantatie ook geschikt voor vrouwen?
Lees ook:Er worden steeds meer haartransplantaties uitgevoerd
Lees ook:Haartransplantaties worden steeds populairder én toegankelijker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>