Verslavend lekkere spray voor kroezend haar

shampooOp 12 oktober 2013 lanceerde Dominique Chantal Snip, eigenares van het haarmerk Sheado, twee nieuwe producten: Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator en Strawberry Chocolate Protein Fix met onder meer de  smakelijke ingrediënten Alfalfa, Hennep olie, Mango boter en Aardbei extract.

Something juicy
“Verslavend!”, is een van de eerste reacties op de Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator. Zal het komen door de Hennep olie of de heerlijke tropische geur? Geformuleerd met de beste vitaminebom voor haar en hoofdhuid: Alfalfa, ook wel ‘The Big Daddy of them all’ genoemd. Alfalfa is zeer voedzaam vanwege de grote hoeveelheden vitaminen, mineralen en eiwitten. Deze speciale juice zorgt voor beter kambaar haar; het hydrateert, het voorkomt haaruitval en herstelt een verstokte haargroei. Hennep olie en Mango boter verzachten en verbeteren de elasticiteit van het haar om haarbreuk te voorkomen. Te gebruiken als vitaminebehandeling voor haar en hoofdhuid, ontklitter en moisturizer.

Something chocolate
Even zo speciaal is de Strawberry Chocolate Protein Fix speciaal voor beschadigd, broos en overbehandeld haar. Snip maakt gebruik van proteïnen uit soja, tarwe en maïs. “De keuze voor plantproteïnen in plaats van proteïnen afkomstig van dieren, bijvoorbeeld keratine, past volledig bij de filosofie van Sheado: kwaliteitsproducten op plantaardige en biologische basis. Deze twee nieuwe producten zijn een mooie aanvulling op de lijn”, aldus de onderneemster die juli dit jaar de Sheado Brandstore opende aan de Veenkade 146 in Den Haag.

De Strawberry Chocolate Protein Fix is ook geschikt voor degenen die het haar regelmatig tangen, föhnen of kleuren. Het vult de gaten in de beschadigde haarschacht op en voorkomt verdere haarbreuk. Deze diepe conditioner met toegevoegde Pro Vitamine B, Aardbei extract, Vitamine E en Cacaoboter verzacht, voedt, beschermt en verbetert ook het vochtvasthoudend vermogen van het haar.

Strawberry Chocolate Protein Fix € 20, 95 voor 250 ML
Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator € 24, 95 voor 250 ML

Te koop via www.sheado.nl en binnenkort ook bij de Sheado verkooppunten waaronder kapsalons.

Over Sheado
Sheado is een professioneel Nederlands merk in april 2012 opgericht door Dominique Chantal Snip, auteur van het boek Crown of Glory. Snip richt zich met de lijn speciaal op kroezende en krullende haartypen die vaak specifieke aandacht nodig hebben. Snip: “Deze haartypen zijn droger dan andere haartypen en vereisen een andere aanpak. Er zijn producten voor black hair op de markt die de haar- en hoofdhuidproblemen van mensen met kroeshaar en krullen juist verergeren vanwege ingrediënten als minerale olie en petrolatum. Wij van Sheado maken gebruik van gezondere alternatieven zoals plantaardige boters en oliën voor het beste resultaat.” De lijn bestaat nu uit 7 producten: Green tea & Chamomile Shampoo, Sheabutter & Raspberries Deep Conditioner, Honey Love Hairmilk (bestseller), Liquid Gold Hairbutter, Strawberry Chocolate Protein Fix, Tropical Juice Detangler & Scalp Stimulator en Whipped Sheabutter. Sheado is niét alleen in Nederland verkrijgbaar maar ook in Frankrijk, Duitsland, België, Suriname en Curaçao. Wat begon als een internet onderneming is uitgegroeid tot een heuse Brandstore (Sheado Brandstore) sinds juli dit jaar in Den Haag aan de Veenkade 146. –

 

Lees ook:Beautiful black hair
Lees ook:Bodybutter van aardbeienpitjes
Lees ook:We love glanzend & gezond haar!
Lees ook:Haaroliebehandelingen voor thuis
Lees ook:Hoe krijgt je haar meer glans?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>