Net zulk glanzend haar als Jennifer Aniston

jen11Jennifer Aniston heeft altijd van dat prachtige glanzende haar.  Om jaloers op te worden! Mijn biosilk-silk-therapy-hair-serum-walgreens-2299kapster begeeft zich vaak tussen bekende visagisten en had via via te horen gekregen dat Jennifer verslaafd is aan de haarproducten van Biosilk. Biosilk bevat als hoofdingrediënt zijde proteïnen. Deze zijde proteïnen hebben veel positieve effecten:

Zijde verbindt en herstelt het haar van binnen naar buiten. Zijde is zeer sterk, in vergelijking is het sterker dan staal. Zijde verstevigt het haar en geeft meer body en volume. Zijde kan drie keer het eigen gewicht aan vocht vasthouden. Zijde zorgt voor elasticiteit. Zijde zorgt voor een lange houdbaarheid van de styling- en kleurresultaten.

Zijde zorgt voor een ongelofelijke glans en reflectie. De moleculaire vorm van zijde is een piramidevorm die zorgt voor een driedimensionale glans. Zijde beschermt tegen warmte, kou, vocht en UV-straling. Zijde beschermt tegen vervuiling en Zijde moleculen trekken kleur aan en houden kleur vast. Daardoor zorgen zij voor een langere houdbaarheid van de haarkleur. Zelf ben ik al jaren verslaafd aan de SILK THERAPY. Deze leave-in-zijde herstelt je haar van droogte en pluis. Je hebt maar een druppeltje nodig en het effect is amazing. Weg pluis, welkom glans!

Biosilk kun je bij de kapper kopen!

Lees ook:Hét glanzende haar geheim van Elize
Lees ook:Omdat je van ‘haar’ houdt
Lees ook:Kies deze zomer voor een koele blondtint
Lees ook:Carmen denkt met je haren mee
Lees ook:Doei grijze haren!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Net zulk glanzend haar als Jennifer Aniston

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>