Beauty.blog test de Folilaser

Last van dunner wordend haar? Dat probleem kennen zowel mannen als vrouwen. Er is gelukkig wat aan te doen. Beauty.blog test de komende maanden een speciale laserkam genaamd de Folilaser. De Folilaser kent een hoop voordelen. We zullen je in het kort vertellen hoe het werkt en wat het belooft, over twee maanden komen we terug op de ervaring met de Folilaser.

De Folilaser technologie penetreert de haarschacht en dringt diep door tot aan de haarwortel. De behandeling middels de Folilaser ® is praktisch en eenvoudig in gebruik en biedt een duidelijke en eenvoudige behandelmethode, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Bij regelmatig gebruik belooft de Folilaser: 

  • Stimuleert de haarfollikels
  • Bevordert de groei van nieuw haar
  • Stopt haaruitval
  • Meer dichtheid, sterkte en volume
  • Gezonder haar met meer glans
  • Verhoogde bloedregulatie naar de hoofdhuid

Hoe werkt het?

Laserkambehandelingen verbeteren de circulatie, verhogen de toevoer van voedingsstoffen naar de cellen en versterken het verzwakte weefsel. Het gebruik van dit apparaat voorkomt haaruitval en stimuleert haargroei en haarvernieuwing. De laserstralen van het lichtspectrum penetreren de huid en verhogen de bloedcirculatie en de toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar het weefsel. Ze verhogen de temperatuur van het weefsel waardoor er vasodilatie plaatsvindt zodat voedingsstoffen beter bij het weefsel kunnen komen. Het stimuleren van de bloedaanvoer en bloedcirculatie in de hoofdhuid, middels deze lasertherapie zorgt voor een verbetering van de celactiviteit en de opname van voedingsstoffen. Dankzij de aanvullende reconstructieve eigenschappen, kan lage-spanning-lasertherapie ook helpen bij het helen na een haartransplantatie operatie.

Hoe gebruik je de kam?

Voor het correct gebruik van Folilaser wordt de schedel in 4 gebieden verdeelt, zodat de laserdiodes met de gehele hoofdhuid in contact komt. Verricht een 4-delige behandeling zoals volgt:

1º Deel: We beginnen vanaf de voorkant naar de achterkant van het hoofd.

2º Deel: Vanaf de achterkant naar de voorkant.

3ª Deel: Van zijkant naar zijkant. Vanaf de linker zijkant naar de rechter zijkant.

binnenkort meer hierover op beauty.blog.nl en check ook :

 

Lees ook:5 zaken die je moet weten over de overgang én haaruitval
Lees ook:Haarverlies tijdens de menopauze
Lees ook:Marlies Möller verwent hoofdhuid met cafeïne en champagne
Lees ook:Shampoo van een blok
Lees ook:Is haaruitval door chemo binnenkort verleden tijd?

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Beauty.blog test de Folilaser

  1. Cynthia

    Hey Chris,

    Volgens mij werken ze hetzelfde, maar is deze iets voordeliger qua aankoop. Scheelt dus in je portomonnee! Groetjes Cynthia

      /   Reply  / 
  2. Chris

    Het scheelt inderdaad wel flink. hoewel de X5 laser (http://www.hairlabs.nl/hairlaser/x5-hair-laser) wel weer vergelijkbaar geprijsd is. Hoeveel lasers bevat deze haarlaser? Want dat schijnt uit te maken begreep ik.

      /   Reply  / 
  3. News Team Auteur

    Beste Chris,
    een van onze ijdeltuiten test momenteel de folilaser, de folilaser is ook uniek in zijn soort omdat ze laser met een vibratie techonologie combineren. Wist je dat al? Gr. Monika

      /   Reply  / 
  4. nath

    Hebben jullie het al getest? werkt het of niet?

      /   Reply  / 
  5. News Team Auteur

    Hi Nath, wij zijn er nog mee bezig en hebben idd het idee dat het werkt. Maar er volgt later nog een testverslag online, we willen ‘m echt goed getest hebben nl en dat doe je niet 1,2,3. Groetjes!

      /   Reply  / 
    1. wil

      hallo, het is nu inmiddels 2014. ik heb vorig jaar chemo gehad en tot nu toe is het triest met mijn haargroei. hebben jullie dit apparaat nog verder getest en wat is de conclusie ervan?
      wil hem graag aanschaffen maar als het niet werkt is het zonde van mijn geld.
      ik hoor graag van u

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>