‘Raar maar haar’

Vlechten, messy looks, paardenstaarten, strak gestylede of glanzende volumineuze coupes… het zijn slechts enkele van de haartrends, die dit jaar op de internationale catwalks te zien zijn. Het creëren van deze looks is eenvoudig, wanneer je de juiste producten gebruikt. Ontwerp je eigen stijl met de stylingproducten van Matrix Design Pulse: van mat tot glanzend en van warrig tot volumineus, alles is mogelijk.

Dit najaar speelt Matrix in op de huidige trends met de lancering van drie nieuwe producten binnen Design Pulse: Clean Remix Instant Dry Shampoo, Cloud Control Paste to Cream en Surround Shine Lightweight Mist. Evenals de andere producten van Design Pulse zijn de nieuwe producten gemakkelijk in gebruik voor een snel resultaat en een look die helemaal on-trend is. Don’t just style. Design. Try it now.

Vanaf eind augustus 2012 exclusief verkrijgbaar bij de Matrix kapper.

Clean Remix Instant Dry Shampoo – 150ml

Wassen zonder water. Deze droogshampoo, met een innovatieve aerosol poederformule, verfrist het haar en geeft het volume en textuur. Bovendien absorbeert Clean Remix overtollige oliën van de hoofdhuid en worden geurtjes geneutraliseerd, zodat je het wassen van je haar nog een dag kunt uitstellen. Geschikt voor alle haartypen.

Adviesverkoopprijs: € 15,90*

Cloud Control Paste to Cream – 50ml

Ervaar de veelzijdigheid van een paste met het gemak van een crème. Cloud Control heeft een lichtgewichte, natuurlijke textuur die direct resultaat geeft zonder plakkerig gevoel. Tegelijkertijd zorgt de paste voor extra versteviging bij het gebruik van krul- of wafeltang. Het haar is gemakkelijk te stylen en restylen voor een natuurlijke look met veel definitie. Geschikt voor alle haartypen.

Adviesverkoopprijs: € 15,90*

Surround Shine Lightweight Mist – 150ml

De hele dag een prachtig glanzende look. Surround Shine is een lichtgewichte, microfijne spray die eenvoudig aan te brengen is en het haar 24 uur lang laat stralen. Gebruik de spray voor een ‘all-over’ glans, om accenten aan te brengen of voor extra veel glans bij gebruik van de steiltang. Geschikt voor alle haartypen.

Adviesverkoopprijs: € 15,90*

* De Matrix kapper is vrij zelf de verkoopprijzen te bepalen.

 www.imaginematrix.com

Lees ook:Omdat je van ‘haar’ houdt
Lees ook:Pluisvrij & steil haar met Design Straight Cream
Lees ook:Creëer zwoele ooglooks met Bourjois Nude Remix
Lees ook:Carmen denkt met je haren mee
Lees ook:Glanzend haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>