Musthaven: White Truffle Foundation

Sommige beautyproducten MOET je gewoon hebben! Check dit multifunctionele product wat is bedoeld voor glanzende lokken en je body. Nice!

Farouk Systems breidt de ‘designer collectie’ Farouk Royal Treatment by CHI uit met de White Truffle Foundation. Een mooie aanvulling op de luxe productlijn waarin bijzondere ingrediënten zoals witte truffel en parels verwerkt zijn. De White Truffle Foundation zit in een handig compact doosje met spiegeltje en is gemakkelijk mee te nemen in je handtas. Ideaal voor een snelle touch-up voor glanzende lokken en een instant bodyglow.

Het compacte doosje met spiegeltje doet vermoeden dat de Farouk Royal Treatment White Truffle Foundation een product is voor het gezicht, maar niets is minder waar. Verrijkt met parel, witte truffel en nano-reflectoren – die lichtinval omzetten in stralend glanzende lokken – heb je binnen no-time een coupe om van te dromen. Maar daarnaast doet de White Truffle Foundation ook zijn werk als cuticle crème en als body highlighter. Masseer een kleine hoeveelheid op droge nagelriemen of op ellebogen, knieën en enkels om deze zacht te houden. Of gebruik het op zomerse avonden op je benen, schouders en decolleté voor een prachtige, verzorgende gloed.

Samenstelling
Witte truffel – een luxe ingrediënt dat bekend staat als mooimaker – is één van de zeldzaamste grondstoffen in de wereld en het is één van de rijkste bronnen van Vitamine B, wat belangrijk is voor de stimulering van proteïnen en aminozuren die nodig zijn om gezond en mooi haar te verkrijgen. Parels hebben een unieke samenstelling van 22 aminozuren, in combinatie met proteïnen, Vitamine B en polysacchariden. Deze polysacchariden versterken het haar en houden vocht drie keer langer vast. Mineralen zorgen er voor dat het oppervlak glad en zacht blijft met een ongelooflijke glans.

Gebruik: Verdeel een kleine hoeveelheid gelijkmatig op beide handen. Breng het product op
het midden en de punten van je haar aan voor het gewenste effect. Het resultaat: glanzend zachte en soepel vallende lokken.

Farouk Royal Treatment White Truffle Foundation – 15 gr:• Een touch-up treatment verijkt met witte truffel en parel
• Geschikt voor alle huid- en haartypen
• Vochtregulerende balsem die het haar glans geeft
• Verzwaart niet
• Vermindert zichtbaar kroezen, pluizen en gespleten haarpunten

Adviesverkoopprijs € 29,90
Farouk Systems is vanuit het hoofdkantoor in Houston/USA wereldwijd actief in 106 landen en is bekend om haar met zijde verrijkte en ammoniavrije productassortiment.

Lees ook:Shampoo met meteorietstof uit de ruimte belooft je gouden lokken………
Lees ook:Glanzende lokken gegarandeerd
Lees ook:Parels kijken?
Lees ook:Dé Chi Iron is uitgeroepen tot beste stijltang
Lees ook:Betaalbare fijne BB Compact Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>