Betaalbare fijne BB Compact Cream

bbHet volgende product is ideaal! Je wilt goed voor de dag komen, maar je hebt weinig tijd, dan ben je echt blij met het volgende:

In navolging van de BB Cream introduceert Etos nu de BB Compact cream. Een combinatie van poeder en een zachte crème-foundation in één doosje. Deze multi-tasker heeft een zijdezachte crèmestructuur met een luchtig poedereffect, waardoor je gemakkelijk een egale look creëert. De zijdezachte finish zorgt voor een langdurig resultaat. Zo kom je stralend voor de dag! De BB Compact cream is vanaf 14 april verkrijgbaar voor slechts € 6.99.  

Met gemak een natuurlijke teint

Met de Etos BB Compact cream profiteer je van het matterende effect van een foundation en het gemak van een lichte crème. Het is verkrijgbaar in 4 kleurvarianten*. Om te beoordelen welke nuance het beste bij jou past, breng je de crème op je hals aan. Zo voorkom je kleurverschil met de natuurlijke teint van je gezicht. Gebruik het speciale sponsje om de crème aan te brengen en vervaag de teint met je vingertoppen om te blenden met je eigen huidskleur. Om oneffenheden te verdoezelen breng je een extra laagje aan. Onderweg je make-up nog even bijwerken? Dankzij het speciale pocketsize formaat neem je het met gemak mee in je handtas. Het handige spiegeltje aan de binnenkant en het sponsje helpen je om altijd te schitteren, waar je ook bent.

Etos BB Compact cream is verkrijgbaar voor € 6.99.

*Er zijn vier verschillende kleuren BB Compact cream 

 

Lees ook:Hulde voor de Etos BB cream
Lees ook:Topfoundation
Lees ook:BB Cream +
Lees ook:Droom jij ook van een ´FLAWLESS´huid in één minuut?
Lees ook:Welkom fluwelen snoetje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>