Goji-besjes verrichten wonderen voor je haren

Wij van beauty.blog.nl hebben het voorrecht om nieuwe shampoos altijd als eerste te testen. De afgelopen weken hebben we onze haren met de nieuwste variant van GUHL gewassen. De lijn heet Kleurbehoud & Verzorging en bevat als hoofdingrediënt de Goji-bes. Deze besjes verrichten wonderen voor je gekleurde haren. Ze blijven mooi qua kleur, krijgen een glansje en ruiken delicious.

Over de Goji-bes:
De struik Lycium barbarum werd rond 800 na Christus voor het eerst door monniken in de Himalaya gevonden. Ook ontdekten
ze dat de bessen een goede invloed op de gezondheid hadden. De plant wordt tegenwoordig gekweekt in bijvoorbeeld China, Tibet en Mongolië. De takken zijn sterk en slingerend, en de oranjerode bessen zijn heel saprijk en bevatten veel beschermende anti-oxidanten en verzorgende bestanddelen. De Goji-bes barst van de vitaminen en mineralen!

GUHL Kleurbehoud & Verzorging is dé lijn voor gekleurd haar. Met een nieuw ingrediënt, de Goji-bes, een nieuwe geur en kleur. Daarnaast is de lijn uitgebreid met twee producten: GUHL Kleurbehoud & Verzorging intensief verzorgend masker en de color protect crème. Om je haarkleur nog beter te behouden, te beschermen en te verzorgen. Pure looks, voor een natuurlijke kleursensatie!

Dagelijks kleurschade
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Gekleurd haar wordt dag in dag uit op de proef gesteld. Het vervaagt snel onder invloed van normale shampoo. Dit is de grootste
boosdoener van de kleurachteruitgang. Samen met kraanwater veroorzaken standaard shampoos zo’n 60% van het kleurverlies. Ook slecht voor je gekleurde haar zijn milieu-invloeden van buitenaf en veelvuldig stylen en föhnen. GUHL Kleurbehoud & Verzorging is speciaal ontwikkeld om gekleurd haar glad, soepel en glanzend te maken en de kleur te beschermen. De gehele lijn bevat een uv-fi lter en GUHL Kleurbehoud & Verzorging heeft een drietrapswerking: 1. kleurglans, 2. bescherming en 3. herstellend.

Nieuw natuurlijk ingrediënt

Goji-bessen komen uit Azië en staan al duizenden jaren bekend om hun beautyeffect. Het is ‘superfruit’: hun rijke anti-oxidanten beschermen, en de micro-voedingsstoffen helpen te verzorgen. Goji-bessen bevatten bovendien een hoge concentratie vitaminen en mineralen. Je gekleurde haar blijft mooi, glanzend en optimaal verzorgd. Je haar voelt steeds weer zacht, glad en soepel aan. Dat is het effect van de nieuwe GUHL Kleurbehoud & Verzorging.

Beschermt tegen kleurverlies
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Blond, brunette of rood: gekleurd haar heeft een specifi eke verzorging nodig. Met GUHL Kleurbehoud & Verzorging ziet je haar er gezond en natuurlijk uit en krijgt je kleur de volledige aandacht. Zo wordt je haarkleur intens, levendig en rijk gehouden. Bovendien laat deze meest milde verzorging je haar soepel en glad aanvoelen.

GUHL Kleurbehoud & Verzorging met Goji-bes is de nieuwe lijn voor gekleurd haar. Een heerlijke shampoo en een crème-conditioner, een leave-in color protect crème en een intensief verzorgend masker. Met kracht voor kleur van GUHL.

Line up:

GUHL Kleurbehoud & Verzorging shampoo, 200 ml € 5,69    : Beschermt tegen verlies van kleur en glans, geeft milde verzorging. Lichtgewicht color care werkt gericht op het haaroppervlak. Het beschermt tegen vroegtijdig kleurverlies. Daarnaast helpt de shampoo de kleurintensiteit te behouden en verlengt het de uitstraling van gekleurd haar. Deze shampoo is de basis en de start voor de gehele lijn GUHL Kleurbehoud & Verzorging.

GUHL Kleurbehoud & Verzorging crème-conditioner, 200 ml € 5,69 : Extra glans, bescherming tegen kleurverlies en gerichte verzorging voor directe doorkambaarheid. Deze crème-samenstelling biedt volledige kleurconditioning na de shampoo. Deze speciale conditioner zorgt voor een langere kleurfrisheid. Je haar wordt direct makkelijk doorkambaar – zonder dat het zwaar aanvoelt en moeilijk te stylen is.

GUHL Kleurbehoud & Verzorging color protect crème, 125 ml € 6,69:  Directe kleurglans, beschermt de haarkleur en regenereert gekleurd haar intensief. Een optimale kleurverzorging en -bescherming die je niet hoeft uit te spoelen. Deze lichte crème met color care ingrediënten is verrijkt met vitaminen in een panthenol complex. Het zorgt voor directe kleurglans, verlengt de uitstraling van pasgekleurd haar en bouwt een beschermend laagje op tegen kleurverlies. Deze color protect crème maakt je haar niet zwaar. Je gekleurde haar is en blijft mooi én goed te stylen.

 

GUHL Kleurbehoud & Verzorging intensief verzorgend masker, 150 ml € 6,99:  Versterkt de natuurlijke glans, geeft gerichte
intensieve verzorging en beschermt tegen kleurverlies Dit masker van GUHL is aanbevolen bij ‘stressed’,
beschadigd of breekbaar haar. Het regenereert je haar en zorgt voor een natuurlijke, gezonde glans en een frisse kleur, vol energie. Biedt bescherming
en helpt kleurbeschadiging te herstellen. Voor soepel en schitterend glanzend haar dat onmiddellijk perfect doorkambaar is – zonder het te verzwaren.

De producten vullen elkaar aan, voegen géén kleur toe en hebben allemaal een eigen friszoete geur met een fijn en licht zuurtje. De complete lijn intensiveert de look & feel van gekleurd haar.

 

 

Lees ook:Goji-bes voor glanzende lokken die hun kleur behouden
Lees ook:Mini shampoos voor op vakantie
Lees ook:Love je glanzende haren
Lees ook:Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring
Lees ook:Kérastase Chroma Captive: dé koning voor je haren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>