Love je glanzende haren

GUHL Color Forming Mousse RangeZijn je haren saai qua kleur? Shinen ze niet? Doe er dan wat aan met de vernieuwde Color Forming Mousse van GUHL. Want hiermee kun je je haarkleur op laten leven en creeer je glanzende kleuraccenten. De verbeterde receptuur met Color & Care complex en Aloë Vera kan ook gebruikt worden voor het stylen en geeft het haar natuurlijk volume en een flexibele hold. Een nieuwe kleur in het assortiment is de kleur Donkerbruin, waardoor er voor iedere haarkleur een geschikte mousse is.

Kleuroplevende mousse

GUHL Color Forming Mousse geeft kleuraccent, volume en styling ineen. De mousse is een tijdelijke haarkleuring en houdt 1-3 haarwassingen. Het zorgt voor fascinerende, glanzende en natuurlijke kleuraccenten waardoor de haarkleur opleeft. Gekleurd haar krijgt een levendige kleuropfrissing en een stralende glans. Ongekleurd en grijs haar wordt licht gekleurd. De mousse geeft natuurlijk volume en flexible hold.

Volledig vernieuwd

De GUHL Color Forming Mousse lijn is volledig vernieuwd. De formulering is per kleurnuance geoptimaliseerd. Het design van de flacon is gemoderniseerd en op de verpakking kan men zien bij welke basis haarkleur welk kleurresultaat te verwachten is.

Nieuwe kleur

Aan de bestaande lijn Color Forming Mousse is een nieuwe kleur toegevoegd, Donkerbruin nummer 30. Deze is geschikt voor lichtbruin tot donkerbruin en grijs haar. De lijn bestond al uit de kleuren Zilverblond 98, Lichtgoudblond 82, Middenblond 70 en Middenbruin 40. Met de toevoeging van Donkerbruin 30 wordt een bredere range aan kleurnuances gedekt.

GUHL Color Forming mousse

75 ml / € 5,58*

 

Hoe te gebruiken? 

Voor gebruik goed schudden. Flacon naar beneden richten. Eventueel handschoenen dragen. Een handvol schuim gelijkmatig over handdoekdroog haar verdelen. Doorkammen en in model brengen.

* consumentenadviesprijs

Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:Dag gele gloed, welkom zilveren lokken
Lees ook:Goji-besjes verrichten wonderen voor je haren
Lees ook:Hallo frisse, gouden lentelokken!
Lees ook:Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>