Wat zit je haar goed!

Zenner komt regelmatig met nieuwe collecties haaraccessoires op de proppen. We love it! De laatst gereleasde collectie heet ‘Fair Play’. Wij van beauty.blog.nl hebben al een paar items mogen uittesten en ze zitten heerlijk. Dat is wel zo belangrijk met haaraccessoires. Want je draagt het op je hoofd en dat moet gewoon goed zitten. Dat zit wel snor in dit geval. Fair Play is een geinspireerd op alle culturen wereldwijd. Naar een cocktailparty in New York City? Combineer je little black dress met een diadeem met suede strik. Op safari in Afrika? Ga dan voor de snapclip met veren. Rondreis door de jungle? Dan biedt de klem met exotische print uitkomst.

Prints uit de natuur worden gecombineerd met galante stoffen als satijn en suede. Warme kleuren als cognac, bordeauxrood en brons wisselen zich af met stevig zwart en natuurlijke basics dienen als accentkleuren.

Kortom er is veel te kiezen en voor elk wat wils. De Zenner accessoires tref je bij de drogist. De Fair Play verkoopprijzen liggen tussen de € 2,50 en € 6,99.

Op www.zenner.nl kun je zien wat je allemaal met de haaraccessoires kunt doen.

 

Lees ook:Happy haar
Lees ook:Hip haarspul: Tie for Tail elastieken
Lees ook:Zoete strikjes en charmante bloemen in je haren
Lees ook:Als je haar maar goed zit….always
Lees ook:Heb jij al een trendy Emi Jay voor je haren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>