Stress, zenuwen, verdriet? Neem eerste-hulp-bonbons

Rescue_Plus_Bonbon rol NL.jpg web

Stressmomenten kennen we allemaal. De knikkende knieën bij een presentatie, klamme handen bij een (rij)examen en met een mond vol tanden bij een sollicitatie: ho, halt, stop. Blijf er niet mee rondlopen. Voor dit moment en alle andere keren dat we onze zenuwen niet de baas kunnen, is er nu Rescue Plus ofwel eerste hulp bonbons. Een nieuwe Rescue variant die vitamine B5, vitamine B12 en de originele Bach bloesem mix bevat.

De afgelopen jaren mogen de 38 Bach Bloesems, rond 1930 ontwikkeld door Edward Bach, zich in een steeds grotere populariteit verheugen. Het bekende Rescue is een combinatie van vijf specifieke single remedies, die balans brengt wanneer een emotionele gebeurtenis iemand uit evenwicht heeft gebracht. Rescue is samengesteld uit de bloesems Impatiens of Reuzenbalsemien (helpt bij ongeduld en irritatie), Cherry Plum of Kerspruim (helpt kalm te blijven), Clematis (ondersteunt helderheid van geest), Rock Rose (geeft moed bij uitdagingen) en Star of Bethlehem of Vogelmelk (bij troost en verwerking). Naast de bekende druppels, spray en pastilles is er vanaf nu ook Rescue Plus. De Plus staat voor de vitaminen B5 en B12; een opvallend werkzame combinatie. Ideaal bij niet durven vliegen, examenspanning of wanneer men ergens tegenop ziet, een bezoekje aan de tandarts bijvoorbeeld.

Love at first sight

Het was liefde op het eerste gezicht tussen de B-vitaminen en de Bach bloesem mix. Niet zo vreemd want vitamine B5 ondersteunt in spannende tijden en stressvolle situaties. Zowel voor lichaam als geest. Samen met vitamine B12 helpt vitamine B5 vermoeidheid en moeheid te verminderen en leveren beide vitaminen een bijdrage aan een normale mentale prestatie. Daarnaast draagt vitamine B12 ook bij aan onze geestelijke veerkracht en een heldere geest en is goed voor onze gemoedstoestand.

Lekker & makkelijk in gebruik

Rescue Plus is een echte, makkelijk te gebruiken bonbon met een aangename sinaasappel- en vlierbessmaak. Iedere bonbon bevat één dosering, dus vier druppels, van de originele

Rescue bloesem mix. Laten smelten in je mond en je wordt snel weer kalm. Rescue Plus is alcoholvrij. Preventief te gebruiken en bij spanning, nervositeit en in stress-situaties.

De bonbons zijn onschadelijk en beïnvloeden de werking van gewone middelen (ook homeopathische) niet. Ze kunnen gerust langdurig worden gebruikt. Ook kinderen kunnen er veel baat bij hebben.

Verkrijgbaarheid Rescue & prijzen

Rescue is o.a. verkrijgbaar bij Etos, DA, DIO, De Tuinen, zelfstandige drogisterijen, gezondheidswinkels en apotheken. (www.bachrescue.nl)

Rescue Plus 10 bonbons €   5,95

Rescue druppels 10 ml € 10,95

Rescue druppels 20 ml € 19,95

Rescue Spray  7ml € 10,95

Rescue Spray 20ml € 19,95

Rescue Kids druppels 10ml € 11,95 (alcoholvrij)

Rescue Pastilles Sinaasappel 50gr  €  8,95

Rescue Pastilles Zwarte Bes 50gr   €  8,95

Rescue Pastilles Citroensmaak 50gr €  8,95

Lees ook:Als ze me maar niet ruiken….
Lees ook:EHBO bij verkoudheid: China Olie
Lees ook:Alles wat je nodig hebt om bewuster te leven, vind je bij AM Beauty & Body Balance
Lees ook:Ga kriebelvrij de lente in
Lees ook:Pep nodig? Neem Modafinil!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stress, zenuwen, verdriet? Neem eerste-hulp-bonbons

  1. Stress Symptomen

    Ik heb me ook verdiept in homeopathie en ben er zo blij mee! Al meerdere klachten volledig verdwenen door de integrale aanpak. Top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>