Ga kriebelvrij de lente in

Het is lente! Je voelt je blij en actief en hebt zin om aan nieuwe dingen te beginnen. Het zijn lentekriebels! Er zijn ook lentekriebels waar je minder blij van wordt: kriebels veroorzaakt door pollen. Bij deze lentekriebels biedt Weleda ondersteuning met 100% natuurlijke Gencydo Neusspray* en Ogentroost Oogdruppels*. Lentekriebels hebben te maken met ons biologische ritme dat onder invloed staat van de hoeveelheid zonlicht. Hoe meer licht, hoe blijer en energieker we ons voelen. Niet alleen de natuur bloeit op, ook wij worden plots actiever en vrolijker. Doordat je meer buiten bent, vang je meer zonlicht op. Zonlicht bevat vitamine D, dat van belang is bij de aanmaak van hormonen die invloed hebben op je stemming. Niet alleen lentekriebels, ook verliefdheid hoort bij de lente!

Er zijn ook lentekriebels waar je minder vrolijk van wordt, namelijk kriebels veroorzaakt door pollen. Alle soorten planten die zaden dragen, zoals gras en allerlei bomen, produceren stuifmeel ofwel pollen. De wind verspreidt de pollen door de lucht waardoor je ze ook inademt. Deze pollen kunnen je behoorlijk parten spelen. Lentekriebels veroorzaakt door pollen? 100% natuurlijke gezondheidsproducten van Weleda helpen!

Gencydo Neusspray
helpt je vrijer door de neus te ademen bij pollen in de lucht. De combinatie van natuurzuiver citroensap en het extract van kweepeer helpt het neusslijmvlies slinken en ondersteunt een goede vochthuishouding in de neus. De spray is mild voor het neusslijmvlies waardoor de spray langdurig kan worden gebruikt. Gencydo Neusspray helpt snel en goed: voor een fris en helder gevoel.

Ogentroost Oogdruppels
verzacht, verzorgt en verfrist geprikkelde, rode en tranende ogen bij pollen in de lucht. Het product bevat extract van het plantje ogentroost, dat de ogen verzacht en ze helpt in balans te blijven. In tegenstelling tot veel andere oogdruppels bevat Ogentroost Oogdruppels geen synthetische conserveringsmiddelen. Het kan veilig langdurig worden gebruikt en is zelfs geschikt voor baby’s en contactlensdragers.

*Gezondheidsproducten.
Gencydo Neusspray 20 ml € 7,70 en Ogentroost Oogdruppels 10 ml € 7,55

Kijk op http://www.weleda.nl voor meer informatie over Weleda en onze producten, en op http://www.natrue.org/ voor meer informatie over het keurmerk voor natuurcosmetica.

Lees ook:Troost je ogen…
Lees ook:Dipje? Ga naar de schoonheidsspecialiste!
Lees ook:Reiniging van je gezicht is het allerbelangrijkst!
Lees ook:Zwanger en last van ‘n onzuivere huid?
Lees ook:Nieuw bij de behandeling van hooikoorts: je neus spoelen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>