Reiniging van je gezicht is het allerbelangrijkst!

31% van de vrouwen die meededen aan het beautyplan van Weleda gaf aan haar gezicht nooit te reinigen. En dat terwijl reiniging zo’n belangrijk onderdeel van je gezichtsverzorging is. Met de nieuwe, supergemakkelijke 2-in-1 Reiniging van Weleda zijn er geen excuses meer om je gezichtsreiniging over te slaan.

Naast Weleda Milde Reinigingsmelk en Verfrissende Gezichtstonic voor de normale en droge huid is er nu ook 2-in-1 Reiniging voor de normale en gemengde huid. 2-in-1 Reiniging is een reinigingsmelk en een gezichtstonic in één. De melkachtige tonic reinigt de huid mild en verfijnt de poriën in één stap. Het product is ook geschikt voor het verwijderen van make-up.

Voorbereiding
Gezichtsreiniging van Weleda is 100% natuurlijk en grotendeels biologisch. Natuurzuivere etherische oliën geven een aangenaam fris gevoel. Hamamelisextract kalmeert en verzorgt de huid en verfijnt de poriën. Hierdoor is de huid optimaal voorbereid op Weleda Gezichtsverzorging Iris, Rosa Mosqueta of Granaatappel.

Adviesverkooppprijs € 9,75 (flacon 100 ml).
www.weleda.nl.

Lees ook:Reiniging is de eerste stap naar een mooie huid
Lees ook:Voor elke leeftijd dé juiste verzorging
Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID
Lees ook:Eten, slapen en reinigen
Lees ook:100% AANDACHT VOOR JE HUID

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>