De dermatologische kracht van water

waterOf je nu de billetjes van je baby wilt verzorgen of je eigen huid verkoeling wilt geven tijdens een warme zomerse dag, de Avène Thermaal waterspray heeft een veelvoud aan mogelijkheden. De spray bevat 100% thermaal water uit de bron. Het thermale water van Eau Thermale Avène wordt direct vanuit de bron getransporteerd naar het Avène laboratorium waar het in een steriele omgeving wordt verwerkt in de producten. Hierdoor is het water puur en bevat het geen bacteriën en andere micro-organismen.

Gebruikmomenten waterspray
Het thermale water kan dagelijks gebruikt worden en is tevens geschikt voor dermatologische verzorging. De spray kan bijvoorbeeld gebruikt worden na het ontharen of verwijderen van make-up, maar ook bij de verzorging van rode babybilletjes. De spray biedt verzachting en verzorging bij dermatologische aandoeningen, zoals roodheid, jeuk, irritaties na dermatologische behandelingen en als nazorg bij chirurgische ingrepen. Verder kan het thermale water in de spray ook verkoeling bieden tijdens een warme zomerdag en bij zonnebrand. Zodra uw huid er behoefte aan heeft, sprayt u een lichte nevel Avène Thermaal Water.

De samenstelling
Het thermale water is het hoofdbestanddeel van alle verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène. Het water beschikt over anti-irriterende eigenschappen; het vermindert de reactiviteit van huidcellen die verantwoordelijk zijn voor de hypergevoelige huid en zorgt voor verbetering van de oppervlakte-eigenschappen van de huid. Het water heeft een unieke samenstelling; het bevat nauwelijks mineralen, is rijk aan silicum en oligo elementen waardoor de producten zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Samenstelling Thermale Water Avène
• Licht mineraalhoudend: 207 mg/l
• Bevat voornamelijk calcium- en magnesium bicarbonaat
• Verhouding calcium-magnesium: 2
• Rijk aan silicaten: 14 mg/liter
• Bijzonder rijk aan oligo-elementen: zink, koper, etc.
• Neutrale pH: 7,5
• Temperatuur aan de bron: 25,6°C

Overzicht gebruiksmomenten
Dermatologische verzorging: roodheid in het gezicht, na irriterende dermatologische behandelingen, bij jeuk en na chirurgische ingrepen.

Dagelijkse verzorging: na het verwijderen van make-up, na scheren, na epileren en bij rode babybilletjes. Maar ook als verkoeling in de zomer, op reis, na het sporten en bij zonnebrand.

Verkrijgbaarheid
De verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn vanaf medio mei onder andere verkrijgbaar in Nederland bij 230 vestigingen van Mediq Apotheken, distributeur van Avène in Nederland. De consumentenadviesprijs voor de waterspray van 150 ml is € 6,99.

Lees ook:wonder water…
Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE KOMT NAAR NEDERLAND
Lees ook:Krijg een strakkere huid
Lees ook:Noodcrème!
Lees ook:Dag huidveroudering!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>