Krijg een strakkere huid

Vanaf de dag dat je geboren wordt, begint het verouderingsproces van je huid eigenlijk al. Rond je 40ste zijn er duidelijk rimpeltjes zichtbaar. Speciaal voor de versteviging en voeding van deze huid is er de verzorgingslijn Eluage van Avène: het eerste merk dat in huidverzorgingsproducten het ingrediënt Retinaldehyde weet te combineren met H.A.F. (Hyaluronic Acid Fragments). Hiermee verminderen rimpels en wordt je huid strakker.

Vanaf 45 jaar verdwijnen de collageen- en elastinevezels geleidelijk en neemt het steunweefsel van je huid verder af. Diepe rimpels en groeven zijn het gevolg. Bovendien wordt je huid minder stevig en je gelaatscontouren verslappen. Speciaal voor deze huid heeft Avène Eluage ontwikkeld met het krachtige molecuul Retinaldehyde, in combinatie met H.A.F. (Hyaluronic Acid Fragments). Huidverslapping wordt tegengegaan en rimpels en diepe groeven worden gecorrigeerd door deze unieke combinatie. Bovendien vult Eluage de hoeveelheid hyaluronzuur, dat met de jaren afneemt, aan voor een optimale hydratatie. Een heldere en frisse teint is het resultaat. Ook deze crème is in de vorm van een dispenser verkrijgbaar. De Eluage lijn heeft twee producten, voor het gelaat Eluage Cream en speciaal voor de ogen Eluage Eye Contour care.

Thermaal water
Zoals alle producten van Eau Thermale Avène zijn de lijnen tegen huidveroudering ook rijk aan thermaal water van de bron Avène. Het water van deze bron heeft een unieke samenstelling die uitermate geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Door de samenstelling van het licht mineraalhoudende water, maar rijk aan voedende silicaten en oligo-elementen, laat het een beschermende laag achter op de huid en voelt deze zachter aan. Het versterkt bovendien de natuurlijke bescherming van de huid. De huidverzorgingsproducten van Avène zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid maar zelfs als aanvulling bij de behandeling van huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem.

Verkrijgbaarheid
Om optimaal resultaat te bereiken met de nieuwe huidverzorgingsproducten van Avène, moet de huid goed gereinigd worden. Voor de dagelijkse reiniging heeft het merk verschillende producten waaronder, Micellar Lotion, Gentle Milk Cleanser en Toner. Als aanvulling hierop is er de waterspray met 100% thermaal water. De verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn verkrijgbaar bij alle Mediq Apotheek vestigingen. Daarnaast worden de producten van Eau Thermale Avène door Mediq ook aangeboden bij andere apotheken, huidklinieken en huidtherapeuten.

- Eau Thermale Avène Eluage Cream (30ml): € 28,00
- Eau Thermale Avène Eluage Eye Contour care (15ml): € 20,99

Lees ook:Dag huidveroudering!
Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE adviseur in huidverzorging
Lees ook:De dermatologische kracht van water
Lees ook:wonder water…
Lees ook:Noodcrème!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>