Dag huidveroudering!

hoofdbeeldaveneHet verouderingsproces van de huid begint eigenlijk al vanaf de dag dat je geboren wordt. Tussen de 20 en 30 jaar worden de eerste tekenen van het ouder worden zichtbaar. Het dermo-cosmetische Eau Thermale Avène heeft verzorgingsproducten ontwikkeld die de zichtbare tekenen van huidveroudering doen afnemen én tegengaan. 

Verzorgingslijnen met unieke gepatenteerde combinatie van ingrediënten
Voor de ouder wordende huid (25-45 jaar) ontwikkelde Avène de verzorgingslijn Ysthéal+. Speciaal voor de versteviging en voeding van de rijpere huid (45+) is er de verzorgingslijn Eluage. Na vele jaren onderzoek door oprichter en apotheker Pierre Fabre is Avène het eerste merk dat in huidverzorgingsproducten het ingrediënt Retinaldehyde weet te combineren met Pre-tocopheryl en H.A.F. (Hyaluronic Acid Fragments). Twee unieke en zelfs gepatenteerde combinaties. De beide huidverzorgingslijnen verminderen fijne lijntjes en rimpels, verhelderen en verfrissen de teint én maken de huid strakker.

Ysthéal+ voor de eerste tekenen van huidveroudering
(25-45 jaar)
Huidveroudering wordt onder andere veroorzaakt door een afname van de celactiviteit en de vernietiging van het steunweefsel door vrije radicalen. Ysthéal+ bevat een unieke gepatenteerde combinatie van twee belangrijke ingrediënten: Retinaldehyde verhoogt de celactiviteit en Pre-tocopheryl beschermt de huidstructuur door vrije radicalen te neutraliseren. Ysthéal+ voorkomt en corrigeert de eerste tekenen van huidveroudering als gevolg van leeftijd of de zon. De huid wordt gevoed en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Bovendien blijkt uit representatief onderzoek (ca. 2.000 ondervraagden) dat de opperhuid binnen circa twee maanden 8% dikker wordt en de elasticiteit van de huid herstelt waardoor deze soepeler en comfortabeler aanvoelt.

Eenvoudig te doseren met handige dispenser
De Ysthéal+ lijn heeft drie producten. Voor de droge tot normale huid is er de Ysthéal+ Cream, een crème met een romige structuur die de huid optimaal voedt en hydrateert. De Ysthéal+ Emulsion, met een licht vloeibare textuur, is geschikt voor de meer vette huid en geeft een matterend effect. Ook voor de dunne en tere huid rondom de ogen is een speciale vochtinbrengende crème ontwikkeld; Ysthéal+ Eye Contour care. Alle producten zijn parfumvrij. Zowel de Cream als de Emulsion en Eye Contour care zijn eenvoudig te doseren door de handige en hygiënische dispenser. Hierdoor blijven de producten bovendien vrij van bacteriën van buitenaf.

 

Eluage voor de rijpere huid (45+)
Vanaf 45 jaar verdwijnen de collageen- en elastinevezels geleidelijk en neemt het steunweefsel van de huid verder af. Diepe rimpels en groeven zijn het gevolg, de huid wordt minder stevig en gelaatscontouren verslappen. Speciaal voor deze huid heeft Avène Eluage ontwikkeld met wederom het krachtige molecuul Retinaldehyde, maar deze keer in combinatie met H.A.F. (Hyaluronic Acid Fragments). Huidverslapping wordt tegengegaan en rimpels en diepe groeven worden gecorrigeerd door deze unieke combinatie. Bovendien vult Eluage de hoeveelheid hyaluronzuur, dat met de jaren afneemt, aan voor een optimale hydratatie. Een heldere en frisse teint is het resultaat. Ook deze crème is in de vorm van een dispenser verkrijgbaar. De Eluage lijn heeft twee producten, voor het gelaat Eluage Cream en speciaal voor de ogen Eluage Eye Contour care.

Thermaal water
Zoals alle producten van Eau Thermale Avène zijn de lijnen tegen huidveroudering ook rijk aan thermaal water van de bron Avène. Het water van deze bron heeft een unieke samenstelling die uitermate geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Door de samenstelling van het licht mineraalhoudende water, maar rijk aan voedende silicaten en oligo-elementen, laat het een beschermende laag achter op de huid en voelt deze zachter aan. Het versterkt bovendien de natuurlijke bescherming van de huid. De huidverzorgingsproducten van Avène zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse verzorging van de huid maar zelfs als aanvulling bij de behandeling van huidaandoeningen zoals acne, psoriasis en eczeem.

Verkrijgbaarheid
Om optimaal resultaat te bereiken met de nieuwe huidverzorgingsproducten van Avène, moet de huid goed gereinigd worden. Voor de dagelijkse reiniging heeft het merk verschillende producten waaronder, Micellar Lotion, Gentle Milk Cleanser en Toner. Als aanvulling hierop is er de waterspray met 100% thermaal water. De verzorgingsproducten van Eau Thermale Avène zijn verkrijgbaar in Nederland bij 230 vestigingen van Mediq Apotheek, distributeur van Avène in Nederland. Daarnaast worden de producten van Eau Thermale Avène door Mediq ook aangeboden bij andere apotheken, huidklinieken en huidtherapeuten. De consumentenadviesprijzen van de Ysthéal+ en Eluage verzorgingsproducten zijn:
- Eau Thermale Avène Ysthéal+ Cream (30 ml): € 26,00
- Eau Thermale Avène Ysthéal+ Emulsion (30 ml): € 26,50
- Eau Thermale Avène Ysthéal+ Eye Contour care (15 ml): € 20,99
- Eau Thermale Avène Eluage Cream (30ml): € 28,00
- Eau Thermale Avène Eluage Eye Contour care (15ml): € 20,99
- Eau Thermale Avène Waterspray (150/300ml): € 6,99/€ 10,99

Lees ook:EAU THERMALE AVÈNE adviseur in huidverzorging
Lees ook:Krijg een strakkere huid
Lees ook:MARBERT Daily Care Day & Night Cream
Lees ook:Een mooiere teint in 28 dagen
Lees ook:De dermatologische kracht van water

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dag huidveroudering!

  1. Marie

    Klinkt goed maar ben nu verslaafd aan Green Tea Producten.

    Kreeg van een zeer goede vriendin een Marvel Gel cadeau voor mijn ietwat acne huid met de tip een op de site van greenteacosmetics.nl te kijken als het beviel.

    Weleens de Green Tea Spa Scrub met Thee blaadjes + Jojoba zaadjes gebruikt??
    Nou:Een Ware Sensatie, anders kan ik het niet omschrijven. Ik wist niet dat scrubben zo lekker kon zijn. Heerlijke geur en een superzachte gladde huid. Ik ruik en aai mezelf de hele dag, zo lekker voelt het aan en in mijn badkamer hangt een zachte ietwat zwoele lucht waardoor ik bijna niet kan wachten om weer onder de douche te staan. Joekel van een fles (750 ml)voor € 15,95 met doseerpomp waar je volgens mij een jaar mee doet. Tenzij je net als mij niet kunt wachten, haha!!
    Vergeet bijna te vertellen dat er ook andere Groene Thee producten zijn, nu met 30% korting. Ik heb mijn voorraad aangevuld. De groene thee Olie gebruik ik vooral na het scheren of harsen omdat het direct intrekt zonder vettigheid. Ruikt ook zo bedwelmend. Marvel Gel samen met de Zit Treatment Gel (puistjes uidrogen 4,55?) is helemaal mijn ding aangezien ik nogal lui van aard ben. De huid rullen met de gel, afspoelen, gel op de puistjes en klaar!!
    Geen gedoe met milk, tonic enz. Echt een aanrader voor luilakken net als ik. bekijk ze eens op greenteacosmetics.nl, en wie weet zijn jullie straks netals mij ook verslaafd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>