De Saltpipe reinigt je longen op natuurlijke wijze

saltpipe_volwassenenGoed nieuws voor mensen met ademhalingsproblemen, asthma, luchtweginfecties, snurken, rokershoest, allergiën en vernauwde bronchiën! Zij hebben minder last van hun klachten in een zoutachtig klimaat. Helaas kan niemand voortdurend in zo’n omgeving vertoeven, alleen tijdens vakanties is dat mogelijk. Maar daar is nu een waanzinnige oplossing voor : de Saltpipe! In Transsylvanië of Zevenburgen (vroeger behorend tot het koninkrijk Hongarije en nu een provincie van Roemenië) staan enorme rotsen met daarin zoutmijnen die unieke zoutsteenkristallen bevatten. In 1567 waren de eerst ontginningen, in 1762 werd de Jozef

 

Mijn geopend en het duurde tot 1960 voordat de eerste Speleotherapie in de Doja Mijn werd geopend. Het zoutgesteente is namelijk miljoenen jaren oud en bevat o.a. NaCl, Mg en Calcium. De bijzondere, zoutachtige lucht reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat het slijmvlies tot rust komen en de zwellingen in de bronchiën verminderen. Hoe fijn is dat?!

Omdat de zoutmijnen in Praid jaarlijks door meer dan 250.000 mensen bezocht worden, heeft een Hongaarse professor begin deze eeuw een uniek product ontworpen om die puur zuivere zoutkristallen rechtstreeks bij de patient te brengen. Dat product werd de SaltPipe™ met een versie voor volwassenen en voor kinderen.

Iedereen met bovengenoemde ademhalingsproblemen kan iedere dag én overal beschikken over de mobiele zouttherapie via de SaltPipe™. Deze inhalator lijkt op een kleine pijp en bevat tussen de 2 porceleinen filters in, voldoende zouten en mineralen voor 5 jaar gebruik.

Adviesprijs: € 39,95

Lees ook:Inhalator met rotszout geeft verlichting
Lees ook:Hemels genieten begint bij ZUIVER
Lees ook:Vandaag begin ik met….
Lees ook:Betaal je Marc Jacobs goodies met tweets
Lees ook:Zo blijft je cosmetica langer houdbaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Saltpipe reinigt je longen op natuurlijke wijze

  1. mieke

    heb net een saltpipe aangeschaft en heeft me goed geholpen, was van het merk salspiro via http://www.salspiro.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>