Inhalator met rotszout geeft verlichting

eeuwenlang bezoeken mensen van over de gehele wereld met ademhalingsproblemen bekende zoutmijnen in landen zoals Hongarije en Roemenië. Dit doen zij om verlichting te verkrijgen bij bijvoorbeeld astma, COPD en ADHD door middel van het ondergaan van therapeutische behandelingen in de gangen van deze zoutmijnen. Vanaf nu kan iedereen thuis dezelfde beleving ondergaan als in de zoutmijnen door gebruik te maken van de SaltPipe™.
De SaltPipe™ is een unieke, porseleinen inhalator voor thuisgebruik, welke is gebaseerd op de positieve werking van Halitzout (rotszout). Halitzout is het meest  zuivere zout ter wereld. Moleculair is het vele malen zuiverder en daarmee effectiever dan keukenzout, Himalayazout of zeezout! Voor kleine kinderen is er de SoleFant™, een speciaal vormgegeven porseleinen inhalator in de vorm van een vrolijk olifantje!
 
Zouttherapie, de effectieve oerkracht van ‘Moeder Natuur’ bij luchtwegproblemen!
 
Ieder jaar bezoeken talloze mensen zoutmijnen via speciale reisprogramma’s. Bij het inademen van de daar aanwezige zouthoudende en zeer mineraalrijke lucht, worden de kleinste zoutdeeltjes door het ademhalingssysteem geabsorbeerd. Dit zorgt voor een natuurlijke reiniging van de ademhalingswegen en leidt daardoor tot de gewenste verbetering van de ademhaling. Wie last heeft van ademhalingsproblemen door bijvoorbeeld een stevige verkoudheid, astma, luchtweginfecties, snurken, een rokershoest, allergieën of vernauwde bronchiën, vindt in een zoutachtig klimaat dé optimale omgeving om deze klachten te helpen bestrijden. De oplossing is even simpel als effectief: bij de meeste ademhalingsproblemen is er een teveel aan slijm in het ademhalingssysteem. Halitzout zorgt ervoor dat het slijm uit het ademhalingssysteem verdwijnt via neus en mond.
 
Weer opgelucht ademhalen
 
De SaltPipe™ is een uniek vormgegeven porseleinen inhalator welke reeds aan het begin van deze eeuw werd ontwikkeld door een Hongaarse professor en lijkt op een kleine pijp. De SaltPipe™ bevat 50 – 60 gram kristal zout (Halit genaamd) uit het middendeel van het Miozän Gebergte, verdeeld in natriumchloride, calciumsulfaat, magnesiumchloride, calciumchloride, ijzeroxide en sporen van kalium, jodium en broom. De geavanceerde technologie van de SaltPipe™ zorgt ervoor, dat iedereen vanaf nu op elke gewenste plek de helende werking van de zoutmijnatmosfeer op een effectieve wijze kan ervaren en zo weer opgelucht kan ademhalen!
 
Natuurlijke oplossing en verlichting bij vastzittend slijm
 
De werking van de SaltPipe™  is even simpel als effectief! De mineraalrijke, zoutachtige lucht in de Roemeense zoutmijnen reinigt het gehele ademhalingssysteem, laat de slijmvliezen tot rust komen en laat zwellingen in de bronchiën afnemen. De SaltPipe™ heeft een exact zelfde effect! Bij het inhaleren met de SaltPipe™ via de mond vermengen de microfijne zoutdeeltjes zich met de vochtige adem en stromen op deze manier eenvoudig  het ademhalingssysteem binnen, waar ze vastzittend slijm op een natuurlijke wijze losmaken. Het uitademen gebeurt vervolgens eenvoudig via de neus.
 
Veel gestelde vragen & antwoorden:
 
•       Is de SaltPipe™ navulbaar ?                                           Neen
•       Hoe vaak kan ik deze gebruiken ?                                   Zo vaak als nodig is
•       Hoe lang is de SaltPipe™ te gebruiken ?                          5 jaar
•       Is het rotszout of tafelzout ?                                           Rotszout (= Halitzout)
•       Normale medicatie?                                                      Gewoon mee doorgaan
•       Kan ik de SaltPipe™ gebruiken tijdens zwangerschap?       Ja
•       Is het ook voor kinderen geschikt?                                  Ja, middels de SoleFant™•       Heeft de SaltPipe™ effect op de bloeddruk?                     Neen
•       Hoe is de SaltPipe™ schoon te maken?                           Met een droge doek
•       Is de SaltPipe™ klinisch getest?                                     Ja
•       Is er bij gebruik interactie met andere geneesmiddelen?   Neen
•       Heeft het gebruik van de SaltPipe™ bijwerkingen?            Neen
 
Zeer zuinig in gebruik en 100% veilig, zelfs voor zwangere vrouwen en kinderen!
 
De ingrediënten in de SaltPipe™ zijn voldoende voor maar liefst 5 jaar gebruik en maken de inhalator zeer zuinig in gebruik. De SaltPipe™ kan bij iedere ademhalingsstoornis probleemloos ingezet worden, dankzij de uitsluitend puur natuurlijke ingrediënten en kent geen bijwerkingen. Zelfs zwangere vrouwen kunnen de SaltPipe™ ongehinderd gebruiken bij ademhalingsproblemen. Voor kinderen is er een speciale variant in de vorm van een vrolijke olifant, te weten de SoleFant™. Ook deze kan probleemloos en vooral veilig worden ingezet bij benauwdheid en andere luchtwegirritaties van kleine kinderen.
 
Verkoopprijzen & meer informatie   
De SaltPipe™  en SoleFant™  worden op de Nederlandse markt gebracht door Trophax B.V. uit Zwijndrecht.
 
De producten worden verkocht via de drogist, apotheek en reformwinkels en zijn tevens verkrijgbaar ofwel te bestellen via de webwinkel van www.directhelp.nl
 
Voor meer informatie kan de consument kijken op de website www.directhelp.nl of bellen met Trophax B.V. via telefoonnummer: 078- 610 57 27.
 
Consumentadviesprijzen:
 
·         SaltPipe™                € 39,95
·         SoleFant™               € 39,95

Lees ook:De Saltpipe reinigt je longen op natuurlijke wijze
Lees ook:Goodnight baby! Minispa voor je kiddo
Lees ook:EHBO bij verkoudheid: China Olie
Lees ook:Doe iets goeds voor zieke kids, Care For Life
Lees ook:Jongens met borstjes door lavendelolie!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Inhalator met rotszout geeft verlichting

  1. Louise

    Ik heb voor mijn dochter (7) de Solefant. Geweldig! Voorheen was het hele nachten oplopen tijdens het verkoudheids- en griepseizoen, maar met dit product is dat voorbij! top!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>