Ontspannen ontgiften met warmte pleisters

Als straks de zomer achter de rug is, zal het je niet verbazen dat je waarschijnlijk een paar kilo’s bent aangekomen. Zelf ga ik dan altijd detoxen om het najaar fit en vitaal in te gaan. Ik heb mijn oog nu op de nieuwe Bodytox™ Detox Warmte Pleisters laten vallen. Hiermee kan je je gehele lichaam via bijvoorbeeld je voetzolen ontgiften. Deze warmtepleisters zijn vooral geschikt voor mensen met een slechte bloedcirculatie. Als je vaak koude handen en voeten hebt, zelfs als het weer nog zacht is, dan zijn deze pleisters dus ook een must voor jou. 

De nieuwe Bodytox™ Detox Warmte Pleisters combineren een eeuwenoude kennis met de meest moderne en innovatieve inzichten op het gebied van effectief detoxen en plaatselijke verlichting bij pijnklachten. De pleisters kunnen gebruikt worden voor zowel een volledige ontgifting (detox) van het lichaam (indien ze worden aangebracht onder de voeten), als voor het plaatselijk verlichten en verzachten van pijnklachten (in dat geval worden ze op de pijnlijke plaatsen op het lichaam aangebracht). Door gebruik te maken van uitsluitend natuurlijke kwaliteitsingrediënten in combinatie met wereldwijd gepatenteerde microcapsules, geven de pleisters een verhoogd niveau zogeheten ‘Ver- Infrarood’ af op de te behandelen locaties.

De pleisters bevatten louter natuurlijke ingrediënten, zoals Houtazijn (krachtig doorbloedingsbevorderend), de edelsteen Toermalijn (reinigend en energiegevend), Chitosan (een gifstofbindende werkstof uit het schild van krabben) en Bijvoet extract (kalmerend). Deze ingrediënten danken hun positieve eigenschappen aan het produceren van negatieve ionen (welke zeer ontspannend en dus heel pósitief zijn voor het lichaam) en zogeheten ‘Ver- Infrarood stralen’. Deze stralen resoneren met de eigen lichaamsenergie, om het lichaam op die manier te verwarmen. Dit bevordert een betere energie- en bloedsomloop, alsmede het openen van de poriën. De aanwezige gifstoffen kunnen op die manier eenvoudig worden geabsorbeerd en vervolgens effectief via de voetzolen door de Bodytox™ Detox Warmte Pleisters worden verwijderd. Indien de pleisters plaatselijk worden aangebracht op het lichaam, zorgen deze voor een verlichting en verzachting van pijnklachten dankzij de locale warmteafgifte en de doorbloedingsbevorderende eigenschappen.

De Warmte Pleisters dienen voor een algehele ontgifting van het lichaam ’s avonds onder de schone voetzolen ofwel bij pijnklachten locaal op het lichaam te worden aangebracht. De pleisters met geïntegreerd natuurlijk ingrediëntensachet worden in één keer eenvoudig onder de voetzolen ofwel plaatselijk op het lichaam geplakt. Deze kunnen tot maar liefst 12 uur blijven zitten, om op die manier hun effectieve zuiverende, verlichtende, verzachtende, verwarmende en vitaliserende eigenschappen te kunnen voldoen!

 De Bodytox™ Detox Warmte Pleisters worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf i-Beauty uit Barneveld.  

Voor meer informatie: i-Beauty via telefoonnummer: 0342 – 424028 of www.bodytox.nl  

Verkoopprijs vanaf € 5,95 voor een proefverpakking

Lees ook:Slaap je schoon met Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters
Lees ook:Detox je voeten!
Lees ook:Daily Detox Drink
Lees ook:(W)ondergoed!
Lees ook:HET GROTE DETOX JE LEVEN DOSSIER

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>