Slaap je schoon met Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters

slaapEen goede nachtrust is onmisbaar als je overdag optimaal wilt kunnen functioneren, alsmede voor je humeur en een goede weerstand. In onze drukke maatschappij, waarbij stress en talloze verplichtingen en verantwoordelijkheden aan de orde van de dag zijn, kan het soms zijn dat je ’s avonds moeilijk in slaap komt. De nieuwe Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters zorgen op een geheel nieuwe en unieke wijze voor een ontspannen nachtrust in combinatie met een krachtig ‘detox- effect’, zodat je lekker slaapt én tevens energiek en vitaal (ontdaan van gifstoffen) aan elke nieuwe, drukke dag kunt beginnen!

Dat lavendel kan worden gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen, is niet nieuw. Lavendel wordt immers al eeuwen lang toegepast als natuurlijk middel en wordt verondersteld heilzaam te zijn in meerdere opzichten voor zowel lichaam als geest. In traditioneel volksgebruik werden kussens met lavendelbloemen gevuld, om rusteloze mensen te helpen om ontspannen in slaap te vallen. Aromatherapie met lavendel kan helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren en om een diepe ontspanning te bevorderen. De nieuwe Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters helpen voor een goede nachtrust en zorgen tegelijkertijd voor het ontgiften van het lichaam (‘detoxen’) via de voetzolen.

Hoe werkt het?
 
De nieuwe Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters bevatten natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit die negatieve ionen en lange afstand- infraroodwarmte creëren en ongewenste gifstoffen absorberen. De lavendelolie die de pleisters bevatten werkt in harmonie met de ingrediënten om het lichaam niet alleen krachtig te ontgiften maar om tevens te helpen voor een goede nachtrust. Lavendel bevat een component dat ‘ester’ wordt genoemd. Het is een puur natuurlijk ingrediënt met een uniek aroma en vitale levensenergie die uit kruiden worden verkregen. Het resulteert in het verlichten van spanningen en het kalmeren van de zenuwen, zonder giftige bijwerkingen. 
 
Ontspannen slapen en tegelijkertijd effectief ‘detoxen’
 
Volgens medische kennis bevat het menselijk lichaam meer dan 360 acupunctuurpunten, waarvan er 60 evenals ongeveer 7000 zenuweinden zich alleen al onder de voetzolen bevinden! Terwijl het bloed naar de voetzolen circuleert, zorgt een krachtige mengeling van natuurlijke ingrediënten zoals Lavendel (rustgevend, ontspannend), Houtazijn (bevordert de bloedsomloop), Chitosan (absorberend detox- effect), Toermalijn (zuiverend), Eucalyptus olie (zuiverend), Mispelextract (verwijdert afvalstoffen), Agaricuspaddestoelen (stimuleert de bloedsomloop) en Bijvoetextract (kalmerend)  in de Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters er voor, dat het lichaam weldadig ontspant, terwijl gifstoffen tegelijkertijd tijdens de nachtrust worden uitgescheiden. Dit resulteert bij het opstaan in een merkbaar verschil in energie, vitaliteit en een algeheel gevoel van welzijn en een goed uitgeslapen gevoel!

Effectief in gebruik, snel en eenvoudig aan te brengen  


Voor een ontspannen nachtrust en een algehele ontgifting van het lichaam dienen de Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters ’s avonds onder de schone voetzolen te worden aangebracht.  De gebruiksvriendelijke pleisters met geïntegreerd natuurlijk ingrediëntensachet (in tegenstelling tot andere aanbieders van voetpleisters waar het ingrediëntensachet los wordt geleverd en zelf eerst dient te worden bevestigd onder de pleisters!), in één keer eenvoudig onder de voetzolen (ofwel plaatselijk op het lichaam) worden geplakt. Deze kunnen tot maar liefst 12 uur blijven zitten, om op die manier hun effectieve rustgevende, zuiverende, verlichtende en verzachtende eigenschappen te kunnen voldoen! Bij het ’s ochtends verwijderen van de Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters hebben deze een mengeling van bevlekte en onbevlekte gedeeltes. De bevlekte gedeeltes geven aan, waar er zich in het lichaam gifstoffen hebben opgeslagen.
 
Distributie, prijzen & meer informatie:De Bodytox™ Lavendel Slaap Pleisters worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf i-Beauty uit Barneveld. 
Voor meer informatie : www.bodytox.nl 

Verkoopprijzen:
 
Bodytox™  Lavendel Slaap Pleisters        € 34,99/Kuurverpakking 14 stuks (voor 7 nachten)
Bodytox™  Lavendel Slaap Pleisters        € 16,99/Kuurverpakking 6 stuks (voor 3 nachten)

Lees ook:Detox je voeten!
Lees ook:Ontspannen ontgiften met warmte pleisters
Lees ook:Goodnight baby! Minispa voor je kiddo
Lees ook:Hebben: ‘Lavendel Teckels’
Lees ook:Schoonheidsslaapje op het perfecte kussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>