Pure plantenpower voor je face

Oriflame heeft haar Ecollagen huidverzorgingslijn verbeterd.Met de toevoeging van plantaardige stamcellen om het collageengehalte in de huid met meer dan 200%* te boosten en een unieke formule om de huid op te vullen en gladder te maken, zijn deze geavanceerde formules van de vernieuwde Ecollagen-lijn nu nog verder verbeterd. Het gladde, volle uiterlijk van de jeugdige huid is te danken aan de aanwezigheid van een gezond collageengehalte. Dit neemt echter af bij het ouder worden, waardoor rimpels en fijne lijntjes ontstaan en waardoor de huid aan elasticiteit en stevigheid verliest.

Pro-Collagen Peptide™ met bewezen ‘collageenboost´van meer dan 200%*!

Plantaardige stamcellen zijn uniek, omdat ze de enige onsterfelijke, nooit verouderende cellen in de kern van een plant zijn. Ze bevorderen de aanmaak van gezonde en nieuwe huidcellen. Bovendien hebben ze de capaciteit om de natuurlijke collageenproductie in de huid met meer dan 200%* te verbeteren, voor een langdurig jeugdig uitziende, gladde en stevige huid.

Een combinatie van peptiden en plantaardige stamcellen

Toen de Ecollagen-lijn in 2007 werd gelanceerd, ontdekten de Oriflame wetenschappers drie natuurlijke peptiden die in synergie werken. Hierdoor worden de cellulaire energieproductie en het huideigen beschermingsmechanisme gestimuleerd, wat leidt tot een aanzienlijke rimpelvermindering. Met de combinatie van tri-peptiden en plantaardige stamcellen in de vernieuwde Ecollagen-lijn, zijn deze nieuwe producten in staat om zelfs de meest vermoeide, verouderde en futloze huid van een hernieuwde energie, stevigheid en jeugdigheid te voorzien!

Zichtbare rimpelafname en een voelbaar vollere en stevigere huid

Rimpels worden gevormd door een afname van de huiddichtheid. De geavanceerde ingrediënten in Oriflame’s vernieuwde Ecollagen-lijn gaan dit proces effectief tegen. Met de innovatieve technologie die zo krachtig is dat de huid rimpels van binnenuit opvult, kan een complete transformatie van de huid worden waargenomen, met een afname van tot wel een derde van de hoeveelheid rimpels in slechts twaalf weken**. De huid voelt en ziet er bovendien aanzienlijk voller, gladder én steviger uit.

* Plantaardig stamcelextract, in vitro getest

** Klinisch getest gedurende 12 weken door 31 vrouwen die de Day & Night Cream gebruikten

 

NIEUW! Oriflame Ecollagen Wrinkle Correcting Day Cream SPF 15                  (€ 40,00/50 ml.)

Deze anti-aging dagcrème met SPF 15 stimuleert de collageenproductie op een krachtige wijze en beschermt de huid tevens tegen de afbraak van collageen. De parabeenvrije formule is verrijkt met Pro-Collagen Peptide™, een effectief plantaardig stamcelcomplex dat de collageenproductie op een natuurlijke wijze krachtig reactiveert. De formule bevat tevens sheabutter, rijstproteïnen en siertabak-extract, voor een opvallend stevige, jeugdige en soepel aanvoelende huid.

NIEUW! Oriflame Ecollagen Overnight Skin Perfector                                      (€ 42,00/ 30 ml.)

Dit luxueuze serum transformeert én perfectioneert de huid tijdens de nachtrust. De rijke samenstelling bevat de Pro-Collagen Peptide™ in combinatie met het Triple Perfect Complex, bestaande uit drie alfa hydroxyzuren, te weten glycol-, melk- en geneutraliseerd salicylzuur. Het serum egaliseert de teint, verheldert de huid, verfijnt de poriën en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

NIEUW! Oriflame Ecollagen Wrinkle Correcting Night Cream                          (€ 40,00/50 ml.)

Corrigeer rimpels terwijl je slaapt met deze rijke, parabeenvrije formule op basis van de Pro-Collagen Peptide™ in combinatie met o.a. eenkoornzaad-extract, een speltextract met een krachtige antioxidant-werking. Bij ieder nieuw ontwaken is de huid dankzij deze nachtcrème opvallend zacht, glad en stralend. Rimpels en fijne lijntjes worden bij consequent gebruik in combinatie met de Skin Perfector en de Day Cream van de Ecollagen lijn significant minder.

Alain Mavon, Oriflame’s Skin Research   Director, zegt over deze nieuwe producten:
De plantaardige stamcellen in   Ecollagen stimuleren het natuurlijke collageengehalte op een ongekend   krachtige wijze, waardoor elke vrouw een frissere, jongere gezichtshuid   krijgt met aanzienlijk minder rimpels. We kunnen nu vol vertrouwen zeggen dat   Ecollagen Oriflame’s beste anti-rimpelformule ooit is.”

Distributie & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

Oriflame Ecollagen Overnight Skin Perfector

Lees ook:Plantenkracht voor je huid
Lees ook:Intensieve huidverjonging
Lees ook:Eye Cream maakt beloften waar
Lees ook:Wat je niet in je mond stopt, smeer je ook niet op je huid!
Lees ook:Langdurig behoud van een jeugdige huid dankzij appelstamcellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>