Langdurig behoud van een jeugdige huid dankzij appelstamcellen

 

mailCosmetische wetenschappers hebben de appel ontdekt! Stamcellen uit planten, groenten en dus ook fruit zijn één van de nieuwste wapens in de strijd voor een langdurig jonge huid. Nieuw van DECLARÉ Switzerland is de ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’. De verfijnde crème bevat krachtige fyto-stamcellen van een oud Zwitsers appelras. Deze plantaardige oerkracht werkt als een beschermende bodyguard voor de huid en stimuleert de huidcellen intensief, voor een lang aanhoudende en opvallend jeugdige uitstraling!

Plantaardige stamcellen als cosmetisch ingrediënt is een nieuwe hightech- trend, waarbij de ontwikkelaars niet alleen terug naar de basis gaan, door ingrediënten toe te passen die bij voorkeur letterlijk en figuurlijk zo “groen” mogelijk zijn. Ook op het gebied van de natuurlijke bronnen van deze ingrediënten zijn regelrechte genetica, fysiologie en anatomie van toepassing.

DECLARÉ, topkwaliteit huidverzorging volgens de nieuwste cosmetische ontwikkelingen

DECLARÉ Switzerland werd rond 1980 ontwikkeld en was wereldwijd de eerste cosmeticalijn, speciaal gericht op de specifieke behoeften van de gevoelige huid. Dit huidtype is dunner en fijner van structuur dan de normale huid. Zo is er voor iedere specifieke behoefte een passend product. Het resultaat is een bijzondere lijn van kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor gezicht en lichaam, man, zon en decoratieve make-up. De producten worden onder de meest strenge farmaceutische richtlijnen ontwikkeld en in Zwitserland geproduceerd. Deze zijn momenteel verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd bij geselecteerde parfumerieën, warenhuizen en professionele schoonheidssalons.

Up to date producttechnologie volgens de nieuwste trends in de cosmetische branche

DECLARÉ Switzerland staat bekend om haar vooruitstrevende, hoogwaardige formules voor huidverzorging en huidverbetering en vooral vanwege een up to date producttechnologie volgens de nieuwste ontwikkelingen in de cosmetische branche. De nieuwe DECLARÉ ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’ op basis van appelstamcellen  werd recentelijk geïntroduceerd als actueel paradepaardje binnen de DECLARÉ Stress Balance- lijn. 

DECLARÉ Stress Balance-lijn, kalmering en herstel voor de gevoelige huid

 

Alle producten uit de DECLARÉ Stress Balance- lijn brengen de geïrriteerde en gevoelige huid comfortabel tot rust. Ze kalmeren de huid snel, herstellen het natuurlijke evenwicht en haar beschermende barrièrefunctie. Het aan de producten toegevoegde SRC-Complex™ (‘Sensitivity Reducing Complex’) is een uitgekiende combinatie van de werkstoffen bio- structurine,  bio-sensiline en ectoïne, die respectievelijk de natuurlijke afweer van de gevoelige huid tegen externe stressfactoren versterken, de structuur van de huid verbeteren en die de huidcellen langdurig intensief beschermen, waardoor deze langer in leven blijven.

DECLARÉ ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’, oerkracht uit  appelstamcellen

 

De nieuwe DECLARÉ ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’ werkt op basis van de oerkracht uit appelstamcellen. Deze rijke verzorgende crème bevat, naast het hoogwaardige SRC-Complex™, tevens als belangrijke werkstof fyto-stamcellen van een oud ras van Zwitserse Uttwiller spätlauber appels. Deze plantaardige stamcellen kunnen de conditie van de natuurlijke stamcellen in de menselijke huid beschermen. Ze doen dit, door de omgeving waarin deze van nature aanwezige stamcellen zich bevinden, in een optimale conditie te brengen en vooral te behouden. Ze werken dus ín de huid in het gebied tussen de opperhuid en de lederhuid, op basis van peptiden oftewel ketens van aminozuren. De formule van  DECLARÉ ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’ kalmeert een gevoelige of geïrriteerde huid, herstelt haar natuurlijke balans, beschermt en stimuleert de huidcellen krachtig en vertraagt chronologische huidveroudering. Het resultaat? Een langdurig jeugdige, fris uitziende, stevige en vooral vitale huid. Het huidbeeld heeft een fijne structuur en de huid voelt opvallend zacht en glad aan.

 

Een samenvatting:

 

DECLARÉ ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’…

 

  • Beschermt en verlengt de levensduur van de natuurlijke stamcellen in de huid
  • Vertraagt de veroudering van de natuurlijke stamcellen in de huid
  • Bestrijdt chronologische verouderingsprocessen
  • Kalmeert de gevoelige en geïrriteerde huid
  • Versterkt de huid
  • Vermindert irritatie, roodheid en jeuk dankzij het hoogwaardige SRC-Complex™
  • Beschermt de jeugdige uitstraling, zachtheid en vitaliteit van de huid

 

.

Verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van DECLARÉ Switzerland worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door De Valois Cosmetics uit Surhuisterveen en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.

Voor een adres van een salon per provincie en meer informatie is er de website www.declare-beauty.nl     

Verkoopprijs:

  • DECLARÉ ‘Cell Life Skin Soothing Cell Longevity Cream’    €58,40/50ml

Lees ook:Kuren in eigen badkamer met Declaré Zwitzerland
Lees ook:Power uit de zee voor HEM
Lees ook:Supernatuurlijk én fijn voor je huid
Lees ook:Skinatura….
Lees ook:Zijdezachte verzorging voor je gezicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>