Zijdezachte verzorging voor je gezicht

Een mooie, gezonde en vooral zuivere huid begint én eindigt dagelijks met een zachte, milde en zorgvuldige reiniging! De SoftCleansing- lijn van DECLARÉ  Switzerland is een zijdezachte verzorgingslijn voor het op een ultramilde wijze reinigen van zelfs de meest gevoelige huidtypes.  In combinatie met de nieuwe DECLARÉ Bi-Phase Sensitive Eye Make-Up Remover krijgt de huid dé perfecte basisverzorging om fris, puur en zuiver voor de dag te komen! 
Alle SoftCleansing- formules van DECLARÉ Switzerland zijn uitermate huidvriendelijk, zelfs voor de zeer gevoelige huid en laten de natuurlijke barrièrefunctie van de huid perfect  intact. De milde formuleringen respecteren de gevoelige huid optimaal en zorgen tegelijkertijd voor een effectieve, grondige reiniging zonder de huid uit te drogen of onnodig te prikkelen.
 
Geen genade voor oogmake-up met  de nieuwe DECLARÉ Bi-Phase Sensitive Eye Make-up Remover (€ 23,80/100ml) 
De Bi- Phase Sensitive Eye Make-up Remover van DECLARÉ Switzerland is een zeer milde twee- fasen oogmake-upreiniger die de ogen in alle zachtheid genadeloos ontdoet van alle soorten oogmake-up (zelfs zeer hardnekkige- en waterproof make-up!) zonder de tere ooghuid te irriteren of uit te drogen. De formule bevat onder meer panthenol en hyaluronzuur en is volledig vrij van tensiden, emulgatoren en alcohol. Dit maakt deze oogmake-upreiniger zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid en contactlensdragers!
 
DECLARÉ Gentle Cleansing Powder: van zijdezacht poeder tot  fluweelzachte reinigingsmousse (€ 29,80/90 gr.)
 
DECLARÉ Gentle Cleansing Powder is een zijdezacht poeder met een serene geurbeleving, dat in aanraking met water transformeert tot een fluweelzachte, romige reinigingsmousse die de huid perfect reinigt zonder uit te drogen!  Deze ultrazachte en innovatieve poederreiniging is pH- neutraal en zeepvrij. Door ca. 1 theelepel DECLARÉ Gentle Cleansing Powder in de handpalm te mengen met een kleine hoeveelheid lauw water, ontstaat een fluweelzacht schuim dat eenvoudig op het gezicht gemasseerd kan worden. De formule verwijdert moeiteloos make-up, dode huidcellen en onzuiver­heden en laat een opmerkelijk aangenaam en comfortabel huidgevoel achter. 
Perfect frisse en gekalmeerde huid met DECLARÉ Tendre Tonifying Lotion (€ 19,00/200ml en € 25,00/400ml)
DECLARÉ  SoftCleansing Tendre Tonifying Lotion is een milde gezichtslotion, die de reiniging met Zwitserse precisie vervolmaakt. Deze sprankelend frisse formule zuivert, tonifieert en verzorgt de huid en bereidt haar optimaal voor op de aansluitende huidverzorging. De zachte en alcoholvrije samenstelling bevat olijvenextract, panthenol en linde-extract en laat de huid verfrist, gekalmeerd en voelbaar schoon en zuiver achter.

Distributie & meer informatie:
 
De producten van DECLARÉ Switzerland worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door De Valois Cosmetics uit Surhuisterveen en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.
 
Voor een adres van een salon per provincie en meer informatie is er de website www.declarebeauty.nl

Lees ook:Van zijdezacht poeder tot fluweelzachte reinigingsmousse!
Lees ook:“Never sleep in your makeup”
Lees ook:Eten, slapen en reinigen
Lees ook:Reinig je face hydrofiel
Lees ook:Top voor je huid : Eau Thermale Avène

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>