“Never sleep in your makeup”

Dagelijks consequent je make-up verwijderen is één van de belangrijkste basistips van cosmeticaexpert Paula Begoun, voor wie een mooie en gezonde huid wil behouden. “Never sleep in your makeup” is dan ook één van haar meest belangrijke credo’s. Een schone en zuivere huid vraagt dagelijks om een zorgvuldige reiniging. Vooral de tere huid rondom de ogen heeft behoefte aan een zachte, maar effectieve formule. De Gentle Touch Makeup Remover van Paula’s Choice is een doeltreffende make-upreiniger, voor het op een zeer milde wijze reinigen van zelfs de meest gevoelige oogcontouren en meer…

Alle formules van Paula’s Choice zijn uitermate huidvriendelijk en laten de natuurlijke barrièrefunctie van de huid intact. De milde formuleringen zijn 100% vrij van geur- en kleurstoffen. Ze zijn buitengewoon zacht voor zelfs de meest gevoelige huidtypes en zorgen tegelijkertijd voor een effectieve verzorging en bescherming. Hiermee krijgt de huid dé perfecte verzorging om fris, stralend en gezond voor de dag te komen.

Paula’s Choice Gentle Makeup Remover, voor het moeiteloos verwijderen van oogmake-up en meer…

De Gentle Touch Makeup Remover van Paula’s Choice is zorgvuldig samengesteld en uiterst geschikt voor de verzorging van de gevoelige oogcontouren. Met deze milde tweefasen-formule verwijder je eenvoudig en snel alle oogmake-up, zelfs de meest hardnekkige of waterproof mascarasoorten. Deze formule verwijdert ook gemakkelijk foundation, lipstick of blusher. 

Milde en verzorgende samenstelling met effectieve werking tegen opgezwollen oogleden

Naast de effectief reinigende eigenschappen voor het moeiteloos verwijderen van diverse soorten make-up, heeft Paula’s Choice Gentle Makeup Remover tevens een intensief verzorgende werking en gaat opgezwollen oogleden tegen. Daar zorgen onder andere glycerine, aloë vera sap en allantoïne voor. Het toegevoegde groene thee-extract heeft een krachtige antioxidantwerking en gaat de strijd aan tegen de vorming van rimpels en fijne lijntjes in het gezicht.

Distributie, verkoopprijs & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijs:

  • Paula’s Choice Gentle Touch Makeup Remover        €18,50/118 ml.

Lees ook:Herstel je huid optimaal
Lees ook:Zijdezachte verzorging voor je gezicht
Lees ook:Huidverzorging op maat
Lees ook:Eten, slapen en reinigen
Lees ook:Lentefris met Paula’s Choice

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>