Plantenkracht voor je huid

Oriflame Ecollagen Skin Perfecting TonerOriflame’s succesvolle Ecollagen huidverzorgingslijn op basis van plantaardige stamcellen  heeft sinds een tijdje drie nieuwe formules voor het reinigen en tonifiëren van je huid. Je huid reinigen is de basis voor een perfecte, mooie en gladde huid.Stuk voor stuk zorgen deze op basis van plantenkracht voor een perfect schone, zuivere, gladde en frisse huid die comfortabel en zacht aanvoelt.

Plantaardige stamcellen zijn uniek, omdat ze de enige onsterfelijke, nooit verouderende cellen in de kern van een plant zijn. Ze bevorderen de aanmaak van gezonde en nieuwe huidcellen. Bovendien hebben ze de capaciteit om de natuurlijke collageenproductie in de huid met meer dan 200%* te verbeteren, voor een langdurig jeugdig uitziende, gladde en stevige huid.

* Plantaardig stamcelextract, in vitro getest.

Oriflame Ecollagen, combinatie van hoogwaardige peptiden en plantaardige stamcellen

Toen de Oriflame Ecollagen-lijn in 2007 werd gelanceerd, ontdekten de Oriflame wetenschappers drie natuurlijke peptiden die in synergie werken. Hierdoor worden de cellulaire energieproductie en het huideigen beschermingsmechanisme gestimuleerd, wat leidt tot een aanzienlijke rimpelvermindering. Met de combinatie van tri-peptiden en plantaardige stamcellen in de vernieuwde Ecollagen-lijn, zijn deze producten in staat om zelfs de meest vermoeide, verouderde en futloze huid van een hernieuwde energie, stevigheid en jeugdigheid te voorzien.

Oriflame Ecollagen Foaming Gel Wash

Slechts een kleine hoeveelheid van de nieuwe, rijk schuimende Oriflame Ecollagen Foaming Cleanser is reeds voldoende om de huid zorgvuldig mee te reinigen, verfrissen en zuiveren. De milde formule op basis van o.a. plantaardige stamcellen uit siertabak (Nicotiana Sylvestris Leaf Cell Culture), verzachtende en hydraterende glycerine en antioxidantrijke olijfolie verfrist en kalmeert de huid en laat deze na het reinigen fluweelzacht en comfortabel aanvoelen.

Oriflame Ecollagen Skin Perfecting Toner

De vernieuwende Oriflame Ecollagen Skin Perfecting Toner is meer dan een gezichtstoner! De formule bevat een baanbrekende mix van plantaardige stamcellen uit siertabak (Nicotiana Sylvestris Leaf Cell Culture), verzachtende en hydraterende glycerine en exfoliërend salicyl- en melkzuur. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een verfrissende afsluiting na het reinigen met Oriflame Ecollagen Foaming Cleanser, maar heeft tevens een gladmakend effect op de opperhuid, sluit de poriën, brengt de pH-waarde van de huid in balans en maakt de huid beter ontvankelijk voor de opeenvolgende verzorgende producten.

Oriflame Ecollagen Triple Cleanser

De innovatieve formule van de nieuwe Oriflame Ecollagen Triple Cleanser heeft een drievoudige werking. Deze lotion verwijdert make-up, reinigt de gehele gezichtshuid optimaal en zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd, zacht en gevoed aanvoelt na het reinigen. De niet-vette tweefasen formule op basis van o.a. plantaardige stamcellen (Nicotiana Sylvestris Leaf Cell Culture) en glycerine dient hiervoor vooraf zorgvuldig te worden geschud. Breng de Oriflame Ecollagen Triple Cleanser hierna aan op een wattenschijfje en reinig hiermee het gehele gezicht voor een perfect schoon, fris, gevoed en zijdezacht huidgevoel.

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Verkoopprijzen:

  • Ecollagen Foaming Gel Wash  € 20,00/200ml. Verkrijgbaar vanaf april 2014.
  • Ecollagen Skin Perfecting Toner € 20,00/200ml.  Verkrijgbaar vanaf april 2014.
  • Ecollagen Triple Cleanser  € 20,00/200ml. Verkrijgbaar vanaf mei 2014

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

Lees ook:Pure plantenpower voor je face
Lees ook:Dag rimpels, dag glimhuid….
Lees ook:Lovely baby producten
Lees ook:Epic! 3 verschillende kleuren lipstick in 1 huls
Lees ook:Laat je huid stralen als een diamant

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>