Crème voor na cosmetische ingrepen

AvenecremeCicalfate Repair cream is een herstellende crème met een antibacteriële werking die door apothekers en dermatologen al jaren wordt aanbevolen bij diverse huidbeschadigingen en –irritaties. Avène heeft de Cicalfate-lijn onlangs uitgebreid met Cicalfate Post-Procedure. Deze verzorgende gezichtscrème bevat extra veel herstellende bestandsdelen en is daardoor essentieel in de verzorging van je huid na een dermatologische ingreep zoals een laserbehandeling of peeling.
Bij beschadiging van je huid is het belangrijk om te voorkomen dat de beschadiging ook geïnfecteerd raakt. Cicalfate Repair cream is een bestaand product van Avène dat het huidherstellende ingrediënt Sucralfaat bevat en een Koper-Zink complex, dat de groei van bacteriën en schimmels beperkt. Hierdoor wordt de kans op infecties verminderd. Cicalfate Repair cream is onmisbaar in iedere EHBO-doos; het wordt o.a. gebruikt bij (mond)kloofjes, schaafwondjes, roodheid, gesprongen lippen, luieruitslag, eczeem en is zelfs te gebruiken op slijmvliezen.
Cicalfate Post-Procedure is een emulsie die speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van huidbeschadiging en –irritaties die veroorzaakt worden door dermatologische ingrepen. De crème zorgt ervoor dat je huid sneller geneest na bijvoorbeeld een laserbehandeling, peeling of een andere ingreep waarbij kans op littekens bestaat. Dit komt door de extra hoge concentratie Sucralfaat die het huidherstel bevordert. De emulsie heeft een fijne textuur waardoor het soepel aan te brengen is op de precaire huid na een behandeling. Cicalfate Post-Procedure bevat geen parfum of parabenen en is rijk aan Avène thermaal water dat de huid kalmeert en verzacht, waardoor de crème geschikt is voor de meest gevoelige huid.
Cicalfate emulsion Post-Procedure is net als de andere producten van
Eau Thermale Avène o.a. verkrijgbaar bij 250 vestigingen van Mediq Apotheek.
Cicalfate Repair cream  € 9,99
Cicalfate Repair emulsion Post-Procedure  € 10,99
Meer informatie over Avène en Cicalfate producten
vind je op www.eauthermaleavene.nl

Lees ook:Noodcrème!
Lees ook:Cremes voor herstel na cosmetische ingreep
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Oogcrème voor stralende ogen
Lees ook:Glanzend haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>