Gehaast? Hydrateren is de boodschap!

en elastische huid en een stralende teint? L’Occitane heeft een zeer doeltreffend middel: HYDRATEREN. Het is een absolute noodzaak en precies wat L’Occitane beoogt met de nieuwe verzorgingslijn Angelica. In deze lijn combineert L’Occitane de essentiële olie en het water van de biologische Angelica die de huid duurzaam hydrateren en revitaliseren.  Vorig jaar werd de Angelica gezichtsverzorgingslijn gelanceerd, nu komt L’Occitane met drie nieuwe complementaire, eenvoudige en snel werkende verzorgingsproducten:

  1. Instant hydration mask: resultaat in 3 minuten!
  2. Exfoliating gel: een ‘radiance boost’ in slechts een paar bewegingen
  3. Hydration face mist: één keer sprayen voor directe hydratatie

EEN NATUURLIJKE HYDRATERINGSRESERVE

De lange, ranke Angelica is niet alleen expert in hydratatie, zij is ook vitaal als geen andere plant. In de wortels van de biologische Angelica uit de Franse Drôme heeft het laboratorium van L’Occitane twee extracten ontdekt: de essentiële olie en het water van de biologische Angelica.  De essentiële olie van de biologische Angelica beschermt de huid tegen de vrije radicalen. Het water van de biologische Angelica stimuleert de aanmaak van aquaporines (waterkanaaltjes in de huid) en activeert hierdoor de watercirculatie in de huidcellen.  L’Occitane heeft voor de ontwikkeling van deze lijn een samenwerking met producent Frédéric Nivon die al sinds 2006 de Angelica teelt. De  uitzonderlijke groei van de bloem blijft hem steeds weer verbazen. Hij teelt de Angelica volgens de principes van de biologische landbouw op de landerijen die hij van zijn grootvader en vader heeft geërfd. Zij liggen in de Drôme, niet ver van zijn geboortedorp, Lapeyrouse – Mornay.

HEB JE DRIE MINUTEN?

Een overvolle agenda hoeft niet te zeggen dat je niet kunt genieten van een heerlijk masker. Spanningen, een doffe huid, afnemende glans… Zodra de huid ondanks alle dagelijkse zorgen er minder goed gaat uitzien, is het belangrijk snel te reageren en haar in drie minuten bij ‘te tanken’. L’Occitane heeft een product ontwikkeld om twee tot drie maal per week te gebruiken of gewoon als het echt nodig is: INSTANT HYDRATION MASK, een verfrissende gel vol water en extracten van de biologische Angelica. In drie minuten – amper de tijd die je besteedt aan tandenpoetsen of een kop thee zetten – krijgt de huid al haar jeugdig- en levendigheid terug: zij is gehydrateerd, de gelaatstrekken zijn hersteld en de teint oogt fris en gerevitaliseerd. De actieve bestanddelen laten de hele dag hun weldoende invloed voelen want het masker hoef je niet af te spoelen.

75 ml – € 24,oo

HEB JE DERTIG SECONDEN?

Deze EXFOLIATING GEL is de ideale oplossing bij afnemende glans:

- ’s morgens bij het opstaan als de nacht wat kort was

- ’s avonds voor de make-up

- 1 of 2 maal per week om de afgestorven cellen of de onzuiverheden zachtjes te verwijderen

- om de huid voor te bereiden op het aanbrengen van een masker of op een gelaatsverzorging

Met de frisse, parelachtige textuur revitaliseert het ogenblikkelijk de vermoeide huid. De beweging van de microkogeltjes in de plantaardige gom activeert de microcirculatie in de huid. In dertig seconden maakt de Gommage Rosée du Matin Angélique je teint weer fris en jeugdig. Eén enkele beweging volstaat: een lichte massage met de vingertoppen. 30 seconden. Geen seconde langer.

75 ml – € 19,oo

SLECHTS DRIE SECONDEN?

Heb je soms stevige dorst en zin in een fris glas water? Dat overkomt ook je huid! En dat geeft je huid te kennen met bepaalde signaaltjes. Geen paniek, want om de seizoenswissel op te vangen heeft L’Occitane de HYDRATION FACE MIST ontwikkeld: een fijne en hydraterende nevel van essentiële olie en water van de biologische Angelica. In enkele seconden wordt de opperhuid verfrist en gerevitaliseerd.

100 ml – € 19,oo

Andere producten uit de Angelica lijn zijn:

-          Hydration Cream Angelica – 50 ml – € 33,oo

-          Face Toner Angelica – 200 ml – € 15,oo

-          Cleansing Gel Angelica – 200 ml – € 15,oo

-          Eye Roll on Angelica – 10 ml – € 20,oo

-          Protective Lotion SPF15 Angelica – 30 ml – € 26,oo

Verkoopinformatie: www.loccitane.nl

Lees ook:Iris Angelica belooft je een prachtige huid
Lees ook:De schoonheid van de ‘nude skin’
Lees ook:Verfris je huid met een Cocos Mint Masker
Lees ook:Haal de zomer terug!
Lees ook:Vol haar, dat kun jij ook hebben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>