Boots binnenkort weer terug in Nederland

Goed nieuws voor fans van Boots cosmetica! Het merk dat een aantal jaren bij Etos te koop was en in Engeland gigantisch scoorde met het No 7 Protect & Perfect serum, is binnenkort weer in Nederland te koop.

Het merk gaat nu gedistribueerd worden door de Kring Apotheken, een apothekersorganisatie. Dit betekent ook dat het straks alleen via de apotheek te koop zal zijn.

Boots is vorig jaar wereldwijd enorm in de belangstelling komen te staan toen het hierboven genoemde serum door de programmamakers van BBC Horizon in een lab getest werd en men erachter kwam dat het wel degelijk de aanmaak van collageen kan stimuleren.

Binnen no time was het product in Europa en zelfs in de US uitverkocht, er ontstonden wachtlijsten. In Nederland was de ruchtbaarheid minder groot, al was het maar omdat het product hier anders werd genoemd, er niet exacte dezelfde peptide maar wel een identieke in zat en het merk in die tijd ook nog eens overgenomen werd waardoor het bij Etos uit de handel ging.

Benieuwd of Kring straks nog iets van dat oude succes gaat oprakelen in haar marketingcampagnes.

Lees ook:Boots No 7 Protect & Perfect Beautyserum hype in Engeland
Lees ook:Boots misleidt met gehypte serum No 7
Lees ook:Boots producten eind september 2008 niet meer te koop
Lees ook:Beautywonder: Verjongende lipstick!
Lees ook:Conditioner voor volle wimpers

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Boots binnenkort weer terug in Nederland

 1. Layla

  Blij dat het weer terug komt, alleen wel jammer dat de winkel zelf niet terugkomt..

    /   Reply  / 
 2. sophie

  Dat zou nou fijn zijn. Heel lang geleden in England gewoond, waar ik kennis maakte met Boots. Het was een goede en goedkope winkelketen. Engelse vrouwen zijn zeer gevoelig voor mooie huiden [in de literatuur beschreven]en bleken met hun aankopen de levensvatbaarheid van Boots te kunnen garanderen.
  Het serum tegen houdveroudering werkt echt!!!

    /   Reply  / 
 3. Bureau Monique Lindeboom Auteur

  maandag 9 feb gaat de eerste boots apotheek open in amsterdam aan de stadionweg waar dus ook weer die producten te koop zijn.

    /   Reply  / 
 4. Rik

  Ik wil dat de Soltan range deze kant uitkomt.

    /   Reply  / 
 5. Suzanne

  Weet iemand wanneer er meer bootsapotheken worden geopend? Ik woon in rijswijk zh. ik kan natuurlijk wel naar Amsterdam…makkelijk is het niet. Wel handiger dan schotland waar ik nu steeds mijn spullen koop.

    /   Reply  / 
 6. sharon

  Hoi Suzanne,

  koop ook altijd mijn spullen in england bij boots
  ik wist niet dat er een boots in Amsterdam was,
  zou heel graag willen weten waar dat is,
  alvast bedankt
  groetjes sharon

    /   Reply  / 
  1. Elise

   Hoi,

   Ik heb de Boots Apotheek in Amsterdam gevonden op de Stadionweg 168! Geweldige zaak; hij is zelfs op zaterdag open met vele leuke aanbiedingen en acties! Ze hebben ook de Soltan-lijn. Volgens mij is er ook eentje in de buurt van Rotterdam, maar die heb ik nog niet gevonden.

     /   Reply  / 
 7. sharon

  Hoi ,

  Bedankt voor adress van boots apotheek, ga er zo snel mogelijk naar toe echt super leuk
  groetjes sharon

    /   Reply  / 
 8. Bas

  Dag allen,
  er zijn nu 2 Boots apotheken in Nederland met het uitgebreide assortiment zoals in veel Boots apotheken in Engeland. De eerste ligt inderdaad aan de Stadionweg in Amsterdam en de tweede (met nog iets uitgebreider assortiment met ook veel kortingsacties) ligt in Barendrecht aan de winkelpromenade Middenbaan 80. Een bezoekje waard!

    /   Reply  / 
 9. Bas

  Dag
  er zijn nu 2 Boots apotheken in Nederland met het uitgebreide assortiment zoals in veel Boots apotheken in Engeland. De eerste ligt inderdaad aan de Stadionweg in Amsterdam en de tweede (met nog iets uitgebreider assortiment met ook veel kortingsacties) ligt in Barendrecht aan de winkelpromenade Middenbaan 80. Een bezoekje waard!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>