Musthaves: Fresh Minerals Loose Eye Shadows

De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor’ van 80). Met het rijke kleurenpalet van de freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows kun je naar hartelust variëren om elke dag opnieuw een professionele oogmake-up te creëren!
 
De 100% pure freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow is verkrijgbaar in een rijk palet van uiteenlopende trendy én klassieke nuances. De ultrafijne, minerale poeders, geven een prachtige, egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren.
 
freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows, zowel droog als nat te gebruiken 
 
De kleuren van freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow kunnen zowel droog als nat worden gebruikt en kunnen worden gemengd met andere freshMinerals- producten om die kleuren te verkrijgen die jij wilt! Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de minerale oogschaduw droog wordt aangebracht.  De natuurlijke samenstelling op basis van geplette mineralen maakt het mogelijk om ze zeer nauwkeurig aan te brengen en vloeiend in elkaar over te laten lopen, voor een perfect en vooral zeer professioneel resultaat! De formule bevat tevens de antioxidant vitamines A, C en E alsmede Silica voor een fluweelzachte finish!
 
4 nieuwe kleuren: Sand, Violet,  Sunset en Deep Ocean
 
Nieuw in de collectie zijn 4 sprankelende kleuren freshMinerals Mineral Loose Eyeshadow, die niet alleen qua naam, maar vooral qua kleur nu alvast een vleugje zomer op je gezicht brengen tijdens de donkere dagen. Sand is een warme zandkleur met een mooie iriserende glans. Met Violet  (vibrerend violet) geef je de blik een magische uitstraling.  Sunset (warm paars met een glimmer) geeft de oogopslag een mysterieuze touch en met Deep Ocean creëer je een azuurblauwe knipoog, om in te verdrinken zo onweerstaanbaar mooi!
 
Distributie & verkoopprijs:
‘The Next Generation’ minerale make-up producten van freshMinerals wordt exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.
 
De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland. 
 
Consumenten kunnen kijken op de website www.fresh-minerals.nl voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Verkoopprijs: freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows          € 15,50/stuk

Lees ook:Ogen als blikvangers :)
Lees ook:Mixen & matchen met minerale losse oogschaduwpoeders
Lees ook:Nieuwe minerale wenkbrauwpoeders in 3 natuurlijke kleuren
Lees ook:Dé ultieme ‘eyecatche​r’ : FreshMiner​als ‘Eyes Collection Kit’
Lees ook:Get that Sunset Look…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>