Dé ultieme ‘eyecatche​r’ : FreshMiner​als ‘Eyes Collection Kit’

Mooie opgemaakte ogen geven je gezicht meer expressie. Meer power ook. Maar de ene oogschaduw is dé andere niet. Het is belangrijk dat een oogschaduw prettig uitsmeert en dat hij lang blijft zitten.  Heel fijn in gebruik is wat beauty.blog betreft de freshMinerals ‘Eyes Collection’ . Deze kit bevat vier tinten freshMinerals Loose Eye Shadow, een Liquid Eyeliner en vier professionele oogschaduwkwasten. Deze oogstrelende kit bestaande in totaal uit negen producten en staat garant voor een sprankelende oogopslag. Ofwel een diva-look, ben je er klaar voor? De set vormt bovendien de perfecte cadeautip, straks voor in de schoen tijdens Sinterklaas of… onder de kerstboom. De freshMinerals ‘Eyes Collection’ biedt alles wat je nodig hebt om een mooie, natuurlijke en verfijnde look voor de ogen te creëren. De kit bevat vier universele kleuren waarmee je naar hartenlust kunt mixen & matchen en die je voor elke gelegenheid apart ofwel gecombineerd  kunt dragen! De Mineral Loose Eye Shadows van freshMinerals bestaan uit ultrafijne minerale losse oogschaduwpoeders in een palet van uiteenlopende, kleurrijke tinten. Deze geven een prachtige, natuurlijke en vooral egale dekking over het gehele ooglid of, om de arcadeboogjes mee te accentueren.

Vier natuurlijke tinten Mineral Loose Eye Shadow, perfect passend bij elke kleur ogen!

De freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows zijn verkrijgbaar in een gevarieerd palet met adembenemende kleuren in zowel matte als glanzende tinten, voor een natuurlijke look. Je voelt ze niet, ze vlekken of vervagen niet en blijven perfect op de oogleden zitten met een sublieme dekking. De kleuren worden nóg intenser als je ze nat aanbrengt en kunnen op die manier ook als eyeliner worden gebruikt. De minerale formule bevat de vitamines A, C en E en Silica. De Eyes Collection Kit van freshMinerals bevat de vier tinten: Mystery (licht zandbeige), Conceal Eyes (lichtbruin), Earthy (midden iriserend bruin) en Cat Eyes (donker iriserend bruin).

Liquid Eyeliner voor een geraffineerde blik

Met freshMinerals Liquid Eyeliner omlijn je de blik met nog meer sensuele expressie en zorg je moeiteloos voor een geraffineerde blik. Deze snel drogende, vloeibare eyeliner glijdt vloeiend  en soepel langs het ooglid. Met behulp van  het handige kwastje kun je een mooi, strak lijntje trekken. Deze eyeliner is los tevens verkrijgbaar in nog vijf geweldige kleuren (Waterproof Luxury Green, Black, Brown, Brown/Black, Waterproof Blue en Smoke Grey). De milde samenstelling is zelfs geschikt voor gevoelige ogen.

Vier professionele oogmake-upkwasten

De freshMinerals ‘Eyes Collection’ bevat tevens vier professionele oogschaduwkwasten. De Eye Cover Brush is perfect voor het professioneel aanbrengen van een basislaagje Mineral Loose Eye Shadow over het gehele ooglid. Met de Angle Brush breng je moeiteloos de perfecte schaduweffecten aan in de arcadeboogjes van de oogleden en kun je de blik perfect shapen en optisch vergroten. Met de Eye Contour Brush kun je de freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows optimaal laten vervagen bij de contouren van de oogleden. De Eyeliner Brush maakt het mogelijk om de freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows ook nat te gebruiken als kleurrijke eyeliners.

Distributie & verkoopprijs:

De minerale make-up producten van freshMinerals worden exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.  De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door heel Nederland. 

Of check de website www.fresh-minerals.nl  voor meer informatie en gerichte verkoopadressen in de buurt. 

Verkoopprijs: ·         freshMinerals ‘Eyes Collection’ Kit      € 59,95   (verkrijgbaar vanaf heden)

Lees ook:Mixen & matchen met minerale losse oogschaduwpoeders
Lees ook:Musthaves: Fresh Minerals Loose Eye Shadows
Lees ook:Sexy summer kisses…
Lees ook:Dit is dé perfecte kwast
Lees ook:Top make-up van fresh minerals: Fresh Flamboyant Finesse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>