Dit is dé perfecte kwast

Voor het aanbrengen van een professionele oogmake-up zijn producten als oogschaduw, eyeliner en mascara onmisbaar. We vergeten in dit rijtje echter misschien nog wel het allerbelangrijkste, te weten professionele kwasten om je oogmake-up nauwkeurig mee te kunnen aanbrengen!  Met de hoogwaardige Oogmake-upkwasten van het minerale make-upmerk freshMinerals zorg je in een handomdraai voor een geraffineerde oogopslag en een perfect gedefinieerde oogmake-up.

Het toonaangevende minerale make-upmerk freshMinerals wordt wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog.  Met de bijbehorende collectie professionele make-upkwasten worden de diverse hoogwaardige texturen moeiteloos en nauwkeurig aangebracht voor een perfect eindresultaat!

Dé perfecte oogschaduwbasis, haarscherpe eyeliner en vloeiende ‘fading’ creëren

De collectie van professionele make-upkwasten van freshMinerals bevat een aantal slimme tools voor het perfect en heel nauwkeurig aanbrengen, vloeiend uitwerken en vervagen van zowel losse minerale oogschaduw als de compacte varianten. De freshMinerals Multi Task Brush is een elegante en handige kwast met twee borsteluiteinden in één. Het vormt de perfecte combinatie van de afzonderlijke freshMinerals Small All-Over Eyeshadow Brush en de freshMinerals Perfect Line Brush. Deze slimme twee- in- één oogschaduwkwast is ideaal te gebruiken voor het aanbrengen van de oogschaduwbasis. 

Met de andere zijde is  het nauwkeurig aanbrengen van een haarscherpe eyeliner met behulp van losse of compacte minerale oogschaduw vanaf nu kinderspel! Met de freshMinerals Smudge Brush, gemaakt van echt geitenhaar,  kun je oogschaduw vloeiend in de arcadeboogjes van de ogen uitwerken en laten vervagen (‘faden’).  Distributie & verkoopprijzen: De nieuwe generatie minerale make-up producten van freshMinerals worden exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.  De producten worden verkocht bij gespecialiseerde freshMinerals- salons door geheel Nederland. 

Check: www.fresh-minerals.nl voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt. 

Verkoopprijzen: freshMinerals Multi Task Brush       € 13,20            freshMinerals Smudge Brush           € 13,95

Lees ook:Topteam van 8 kwasten
Lees ook:Mixen & matchen met minerale losse oogschaduwpoeders
Lees ook:Dé ultieme ‘eyecatche​r’ : FreshMiner​als ‘Eyes Collection Kit’
Lees ook:Duik beauty-proof het nieuwe jaar in met een starter kit van FreshMinerals!
Lees ook:Ogen als blikvangers :)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dit is dé perfecte kwast

  1. Sascha

    Ik zag op vrouwendealvandedag dat ze een workshop Beauty & Make-up aanbieden. Hier wordt dan aandacht besteed aan je huid, verzorging etc, maar ook aan make-up. Namelijk basis make-up en je gaat vanuit een dag-make-up naar een glamour/avond make-up toewerken. Hier wordt dan denk ik ook wel uitgelegd hoe je precies de make-up moet aanbrengen.
    De deal is trouwens ook maar € 24,95.

    Super leuk!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>