Ogen als blikvangers :)

Mooi opgemaakte ogen geven een gezicht meer uistraling.  En met een professioneel aangebrachte oogmake-up kun je de oogopslag meer definitie, diepte en intensiteit geven. Het rijke kleurenpalet van de freshMinerals Mineral Triple Eyeshadows biedt een keuze uit 5 verschillende, handige doosjes met daarin 3 harmoniërende kleuren bestaande uit ultrafijne, minerale compacte oogschaduwpoeders. Deze geven een prachtige, egale dekking voor over het gehele ooglid of om de arcadeboogjes mee te accentueren.  De make-up van freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken.

De natuurlijke samenstelling op basis van mineralen maakt het mogelijk om ze zeer nauwkeurig aan te brengen en vloeiend in elkaar over te laten lopen, voor een professioneel eindresultaat! Vijf onweerstaanbare trio’s, zowel droog als nat te gebruiken   De kleuren van freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow- setjes kunnen zowel droog als nat worden gebruikt. 

Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de minerale oogschaduw droog wordt aangebracht.  De talk- en olievrije formule is tevens vrij van parfum. De samenstelling  bevat de antioxidant vitamines A, C en E alsmede silica voor een fluweelzachte finish!  Qua kleuren biedt freshMinerals de keuze uit de onderstaande trio’s van perfect op elkaar afgestemde nuances:

 www.fresh-minerals.nl 
Verkoopprijs: €  24,95

Lees ook:Musthaves: Fresh Minerals Loose Eye Shadows
Lees ook:Nieuwe minerale wenkbrauwpoeders in 3 natuurlijke kleuren
Lees ook:Mixen & matchen met minerale losse oogschaduwpoeders
Lees ook:Summer on your face
Lees ook:Hul je gezicht in waanzinnige herfstkleuren…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>